Ο Πλατανιάς μέχρι το 72′ με πρωταγωνιστή τον Σέρβο γκολκίπερ Κλάγιτς, που έδειχνε ανίκητος στο ντεμπούτο του, κρατούσε το 0-0 απέναντι στον Παναθηναϊκό αλλά ελέω… Ζαχαριάδη ήρθε το τελικό 2-0.

Στο 72′ ο Άλτμαν κάνει κοντρόλ με το χέρι, ο Ζαχαριάδης δεν καταλογίζει φάουλ ώστε να σταματήσει η φάση και στη συνέχεια δίνει πέναλτι στο χέρι του Ντικαμονά. Ο Βιγιαφάνιες ευστοχώντας άνοιξε το σκορ. Σαν να μην έφτανε αυτό στο 90′ ο ρέφερι καταλόγισε ανύπαρκτο πέναλτι για χέρι που δεν έγινε ποτέ του Καρυπίδη και ο Βιγιαφάνιες έκανε το 2-0.

Διαιτητής: Ζαχαριάδης (Μακεδονίας)
Βοηθοί: Σίπκας (Πέλλας) – Χατζηνάκος (Δράμας)
4ος διαιτητής: Ζαραβίνος (Αθηνών)

Κίτρινες κάρτες: Μουνιέ (33’), Δημούτσος (38’), Κοροβέσης (45’+3’), Στάμου (53’), Αγγελόπουλος (63’), Δώνης (66’), Ντικαμονά (72’, 82’), Καρυπίδης (90’)
Κόκκινη κάρτα: Ντικαμονά (82’)

Παναθηναϊκός (Μαρίνος Ουζουνίδης): Βλαχοδήμος, Κουλιμπαλί, Κουρμπέλης, Κολοβέτσιος, Ινσούα, Τζανδάρης, Λουντ (46’ λ.τρ. Χίλιεμαρκ), Βιγιαφάνιες, Μουνιέ (81’ Χατζηγιοβάνης), Αλτμαν, Πίσπας (62’ Δώνης)

Πλατανιάς (Μανουέλ Ρόκα): Κλάγιτς, Ουές (44’ λ.τρ. Στάμου), Ντικαμονά, Καρυπίδης, Βάντερσον, Δημούτσος, Αγγελόπουλος, Κοροβέσης, Παπανικολάου (68’ Πετρόπουλος), Ενσικουλού, Γκρζέλτσακ (46’ Ντουαλά)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook