Φιλικό παιχνίδι με την Χερσόνησο έδωσαν στο βοηθητικό του Παγκρητίου Σταδίου οι παίκτες του Εργοτέλη που δεν αγωνίστηκαν στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. 
Η Χερσόνησος αποδείχθηκε σκληρό καρύδι για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές του Εργοτέλη όπου αναδείχθηκαν ισόπαλοι 3-3 με την ομάδα του Λιμανιού. 
Στην εξέλιξη του σημερινού φιλικού ο Εργοτέλης άνοιξε το σκορ στο 37΄ με τον Κατσικοκέρη και διπλασίασε τα τέρματα του στο 41΄ με τον Ευαγγέλου. Με την έναρξη του δευτέρου μέρους η Χερσόνησος μπήκε δυνατά στο ματς και κατάφερε να ισοφαρίσει σε 2-2 με τα τέρματα του Καπετανάκη στο 49΄ και του Γουργιώτη στο 50΄, ενώ έκαναν την πλήρη ανατροπή στο 65΄ με τέρμα που σημείωσε ο Τεπετός. 
Ο Εργοτέλης κατάφερε να ισοφαρίσει στο 90΄ με τέρμα που πέτυχε ο Γιαλούσης. 
Εργοτέλης : Αθανασίου (60’ Καβουσάκης), Κανδηλάκης (46’ Τζανακάκης), Σαρρής, Γιαλούσης, Ντατόμο, Μπουχαλάκης, Χαντί, Μπρούνο, Κυριακίδης (46’ Πρωτογεράκης), Κατσικοκέρης, Ευαγγέλου.
Χερσόνησος : Μουντράκης, Σωμαράκης, Μασέλης, Πατελής, Κουτσάκης, Ανωγειανάκης, Βλάχος, Καπετανάκης, Τεπετός, Κίτσας, Γουργιώτης. 
Έπαιξαν και οι: Χαλκιαδάκης, Βασιλείου, Περράκης, Δεληθωμαΐδης, Ανδρέου, Αριστεινίδης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook