Έχοντας ακόμη κάποιες προσθήκες να κάνει στο ρόστερ του το Ρέθυμνο Aegean ξεκίνησε την Δευτέρα το απόγευμα την προετοιμασία του για τη νέα αγωνιστική περίοδο που θα βρει την ομάδα και πάλι στα «σαλόνια» της Α1 κατηγορίας. 
Στην πρώτη του Ρεθύμνου το παρόν έδωσαν μόλις επτά παίκτες ((Δορκοφίκης, Κούμουλος, Λάτοβιτς, Καλλινικίδης, Παπανικολάου, Μόρνινγκσταρ και Μοτσενίγος) ενώ σε αυτούς θα πρέπει να προστεθεί ο Σέρβος γκάρντ Άλεξιτς που αναμένεται τις επόμενες ημέρες στην πόλη του Ρεθύμνου για να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ομάδας όπως και ο Αμερικανός πλέϊ μεϊκερ Μίτσελ και ο Τσόχλας που υπηρετεί την στρατιωτική του θητεία. 
Ο τεχνικός του Ρεθύμνου αφού εξέφρασε αρχικά την ικανοποίηση του για την επιστροφή της ομάδας στην Α1 κατηγορία επισήμανε : «προσπαθούμε να φέρουμε καλούς χαρακτήρες και μέχρι τώρα οι κινήσεις που έχουμε κάνει πιστοποιούν 100% αυτό το μοντέλο που ξεκινήσαμε και πέρυσι με παιδιά που, ανεξαρτήτως το τι αξία έχουν στο μπασκετικό στερέωμα, μόνο και μόνο με το χαρακτήρα τους μας φέρανε στην Α1».
Όσο για την φετινή χρονιά τόνισε : «Γενικά είμαι ένας άνθρωπος αισιόδοξος που του αρέσει η πολλή δουλειά, αλλά κάνω και πολλά όνειρα στη ζωή. Πιστεύω ότι πρώτα ο Θεός θα καταφέρουμε να κάνουμε ένα ρόστερ που θα τιμά τους ανθρώπους της πόλης, τους χορηγούς και τους υπόσχομαι ότι θα δουν μία ομάδα που θα προσπαθήσει για το καλύτερο και να τους κάνει υπερήφανους».
Όσον αφορά στον στόχο της ομάδας είπε ότι είναι: «η παραμονή και πρέπει να την κυνηγήσουμε. Εάν ο ΑΓΟΡ μείνει μία χρονιά τότε θα αλλάξει αμέσως επίπεδο. Θα γίνει ομάδα της Α1 στην μπασκετική συνείδηση της Ελλάδας και μετά θα προχωρήσει σε ακόμα καλύτερα βήματα».
Σε ότι έχει να κάνει με τις προσθήκες που απομένουν για να ολοκληρωθεί το ρόστερ το Ρέθυμνο κινείται για την απόκτηση ενός Αμερικανού σέντερ , ενός ακόμη παίκτη που θα παίζει στις θέσεις 4 και 5 στην ρακέτα και ενός σμόλ φόργουορντ. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook