Η Α΄ Κυνηγετική Ομοσπονδία Κρήτης Δωδεκανήσου (Α΄ ΚΟΚΔ) και ο κυνηγετικός κόσμος εκφράζουν τη βαθύτατη θλίψη τους για τον χαμό ενός μεγάλου ανθρώπου και μαχητή, του πρωτοπόρου Χανιώτη εθελοντή, κ. Μανώλη Καλλιγέρη.

 

Η Α΄ Κυνηγετική Ομοσπονδία Κρήτης Δωδεκανήσου (Α΄ ΚΟΚΔ) και ο κυνηγετικός κόσμος εκφράζουν τη βαθύτατη θλίψη τους για τον χαμό ενός μεγάλου ανθρώπου και μαχητή, του πρωτοπόρου Χανιώτη εθελοντή, Μανώλη Καλλιγέρη.

Ο Μανώλης Καλλιγέρης ήταν γνωστός για το μεγάλο φιλανθρωπικό έργο και για το λόγο αυτό, στις 3 Νοεμβρίου 2017, ο Δήμος Χανίων, σε ειδική εκδήλωση, τον είχε τιμήσει καθώς είχε συνδυάσει τ’ όνομά του με το “Φιλόπτωχο Συσσίτιο Σπλάντζιας”, με προσφορά δεκάδων ετών στους συνανθρώπους του που είχαν ανάγκη. 

Για τη σπουδαία προσφορά του ο Καλλιγέρης είχε βραβευτεί επίσης από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, κ. Κάρολο Παπούλια, και από τον τέως Υπουργό Υγείας, κ. Νικήτα Κακλαμάνη.

Οι κυνηγοί όμως τον γνώριζαν και ως έναν ακούραστο και τίμιο εργάτη των κυνηγετικών οργανώσεων, υπερασπιζόμενος με σθένος τα συμφέροντά τους. Ο εκλιπών είχε υπηρετήσει την Α΄ ΚΟΚΔ από θέσεις ευθύνης για 22 χρόνια, εκ των οποίων τα 12 ως Γεν. Γραμματέας και τα 10 ως Πρόεδρος, συμβάλλοντας, με την εμπειρία του, τα μέγιστα σε πολλές επιτυχίες και στην αντιμετώπιση σοβαρών θεμάτων που αφορούσαν στα κυνηγετικά δρώμενα, αλλά και στην προστασία του φυσικού περιβάλλοντος.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Α΄ ΚΟΚΔ, καθώς και οι εργαζόμενοι, εκφράζουν τα ειλικρινή συλλυπητήρια τους στην οικογένεια του.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook