Πλούσιο είναι το ρεπορτάζ που προέρχεται από τον Α.Ο. Χανιά, με το… μενού να περιλαμβάνει μεταγραφές και ανακοινώσεις.

Οι «μπλε», όπως ήδη έχετε ενημερωθεί από το Flashnews.gr, «έκλεισαν» τον Ολλανδό Βαν Ντε Ρουφτ, ενώ είναι κοντά και σε άλλες μεταγραφές.

Πέρα από αυτό η χανιώτικη ΠΑΕ ανακοίνωσε οριστικά ότι τα Περιβόλια θα είναι η έδρα της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ανακοινώθηκαν και οι αρχηγοί

Στην ίδια ανακοίνωση γνωστοποιήθηκαν και οι αρχηγοί της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο όπως τους επέλεξε ο προπονητής Γιάννης Πετράκης. Η 4άδα αποτελείται κατά σειρά από τους Κορδονούρη, Αντωνόπουλο, Σελινιωτάκη και Τσιμπανάκο.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«To δημοτικό γήπεδο Περιβολίων θα είναι η έδρα του ΑΟ Χανιά κατά την φετινή ποδοσφαιρική περίοδο. Η ομάδα θα έχει την αποκλειστική χρήση του γηπέδου κατά την ημέρα διεξαγωγής των αγώνων της. Αρχηγοί της ποδοσφαιρικής ομάδας ορίστηκαν οι ποδοσφαιριστές Κορδονούρης Αντωνόπουλος Σεληνιωτάκης και Τσιμπανάκος. Την Παρασκευή στις 2 μετά το μεσημέρι αντιπροσωπεία της ΠΑΕ θα δώσει το παρών στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Χανίων».

Συγχαρητήρια ανακοίνωση

Με άλλη ανακοίνωση της η ΠΑΕ Α.Ο. Χανιά συγχαίρει τρία νεαρά παιδιά που έχουν σχέση με την ομάδα για την εισαγωγή τους σε ανώτατες σχολές:

«H οικογένεια της ΠΑΕ ΑΟ Χανιά συγχαίρει την Αργυρώ Καραμουσαδάκη που αγωνίζεται στη γυναικεία ομάδα του ΑΟΧ κόρη του προέδρου του ερασιτέχνη ΑΟΧ πατέρα Ιωαννη Καραμουσαδάκη, για την εισαγωγή της στη σχολή αστυφυλάκων. Επίσης συγχαίρει την Αντωνία Τζινευράκη κόρη του γνωστού επιχειρηματία και παράγοντα Γιώργου Τζινευράκη για την εισαγωγή της στην νομική σχολή του Πανεπιστημίου Θράκης στην Κομοτηνή. Ακόμα τον νεαρο τερματοφύλακα της ομάδας Στέλιο Χωραφάκη για την εισαγωγή του στη σχολή δομικών έργων του ΤΕΙ Κρήτης στο Ηράκλειο. Σε όλα τα παιδιά η οικογένεια του ΑΟΧ εύχεται κάθε πρόοδο και στους γονείς τους να τα δουν όπως επιθυμούν».

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook