Για άλλη μια φορά ο πολιτιστικός Σύλλογος Τσικαλαριών απέδειξε εμπράκτως και ενεργά ότι ξέρει να τιμά και να αναγνωρίζει τους κόπους και τους μόχθους των νέων ανθρώπων. Να δίνει κίνητρο και να ενισχύει τους έφηβους και τις έφηβες να ακολουθούν τον δρόμο προς την γνώση και τις επιστήμες. Να προτρέπει  και να προβάλει τα ισχυρά και τα θετικά στοιχεία που διαθέτει η ελληνορθόδοξη παράδοση μας και η ελληνική φυλή μας όπως  είναι η φιλομάθεια και η φιλοπρόοδος.

Την περασμένη Παρασκευή 5 Ιανουαρίου στις 6 μ.μ. στο στέκι του Πολιτιστικού Συλλόγου Τσικαλαριών με την ευκαιρία της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου, έγινε και η βράβευση των νεοεισαχθέντων  Τσικαλαριανών φοιτητών και φοιτητριών στα ανώτερα και ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα του πατρίδας μας.

Θερμά συγχαρητήρια στον πρόεδρο και τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου για την όμορφη και αξιέπαινη αυτή ενέργεια τους καθώς επίσης και πολλές ευχές στους τιμηθέντες για μια φοιτητική ζωή γεμάτη γοητευτικές προκλήσεις, δημιουργική μάθηση και μια δυναμική επαγγελματική πορεία.

Εύγε!

Σταύρος Μυριδάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook