Μπορεί ο Καντάφι να ήθελε να δείχνει πως ζούσε μια λιτή ζωή κατά τη διάρκεια της 42χρονης πορείας του στην ηγεσία της Λιβύης, ωστόσο, όπως έγινε γνωστό, κάθε άλλο παρά απλή ζωή έκανε ο πρώην ηγέτης και τα παιδιά του.

Σε μια σειρά παραλιακών κατοικιών κοντά στην Τρίπολη, οι γιοι του Καντάφι απολάμβαναν μια ζωή μέσα στην πολυτέλεια που οι Λίβυοι συμπατριώτες τους δεν θα μπορούσαν ποτέ να φανταστούν.

Δυστυχώς, όπως έγινε γνωστό, οι γιοι του πρώην δικτάτορα, όχι μόνο ζούσαν στη χλιδή αλλά βασάνιζαν και φέρονταν με απάνθρωπο τρόπο στο προσωπικό τους.

Ενδεικτική είναι, σύμφωνα με τη Daily Mail, η περίπτωση της Shweyga Mullah, της γυναίκας που φρόντιζε τα παιδιά  του γιου του Καντάφι Hannibal.

Το σώμα της άτυχης γυναίκας είναι γεμάτο εγκαύματα ύστερα από επίθεση που δέχτηκε από την όμορφη σύζυγο του Hannibal, Aline Skaf.

Η 30χρονη Shweyga Mullah βρέθηκε εγκαταλελειμμένη σε ένα από δωμάτια των πολυτελών κατοικιών.

Ανήμπορη να πάει σε κάποιο νοσοκομείο η γιατρό, η γυναίκα από την Αιθιοπία έμεινε στο σπίτι ελπίζοντας σε κάποιο θαύμα.

Η Mullah μίλησε από το σπίτι των Καντάφι στη κάμερα του CNN και αφηγήθηκε όλα όσα πέρασε με την οικογένεια.

Η γυναίκα είπε ότι η σύζυγος του Hannibal και διάσημο μοντέλο Aline Skaf, της έριξε καυτό νερό στο σώμα επειδή αρνήθηκε να χτυπήσει την δίχρονη κόρη τους που έκλαιγε.

Ms Mullah's chest, torso and legs are all mottled with scars - some old, some still red, raw and weeping. As she spoke, clear liquid oozed from one nasy open wountd on her head, CNN said

«Με πήγε στο μπάνιο, έδεσε τα χέρια μου και τα πόδια μου. Με φίμωσε και άρχισε να ρίχνει καυτό νερό στο κεφάλι μου», είπε η 30χρονη.

Hannibal Gaddafi, seen last year, hired Ms Mullah as a nanny at their luxury seaside home in western Tripoli
Ο γιος του Καντάφι Hannibal Gaddafi
Aline Skaf, the model wife of Hannibal Gaddafi, allegedly burned Ms Mullah
Η σύζυγος του Hannibal, Aline Skaf