Στο ματς πρωταθλήματος με αντίπαλο την Ξάνθη ήταν το “μυαλό” όλων στον Πλατανιά σύμφωνα με τον Μανουέλ Ρόκα.

Ο προπονητής του Πλατανιά δήλωσε ευχαριστημένος από τους νεαρούς ποδοσφαιριστές που χρησιμοποίησε στον επαναληπτικό αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Μετά το τέλος του αγώνα στο “Καραϊσκάκη” στην κάμερα του COSMOTE TV δήλωσε τα εξής για το αν μεγαλύτερη απώλεια αποτελεί η ήττα ή αποβολή του Μπούντνικ εν όψει συνέχειας πρωταθλήματος: «Εγώ θέλω να μιλήσω για το παιχνίδι, ο Μπούντνικ στα τελευταία δευτερόλεπτα δεν έπρεπε να το κάνει αυτό, είναι λάθος δικό του. Εγώ θέλω να μιλήσω για την προσπάθεια που κάνανε τα παιδιά. Κάναμε πολλές αλλαγές, παίξανε παιδιά από την Κ20, που δεν έχουν “πατήματα” στη Super League και δείξανε ότι η ομάδα έχει ακόμα ψυχή και δεν έχει πει ακόμα την τελευταία της λέξη. Όλοι είμαι σίγουρος ότι με την ενδεκάδα που κατεβάσαμε νομίζανε ότι θα δεχθούμε πολλά γκολ. Όμως είδαμε ότι η ομάδα κάνει δουλειά και θα παλέψει μέχρι το τέλος για την παραμονή στο πρωτάθλημα, αφού αυτό είναι που μας ενδιαφέρει 100%».

Η τοποθέτησή του στη συνέντευξη Τύπου ήταν η εξής:  «Ήταν ένα ματς όπου εμάς το μυαλό μας ήταν στην Ξάνθη, είναι φυσιολογικό. Με αυτή την ενδεκάδα ίσως κάποιος νόμιζε ότι δεν ήθελα να “παίξω” το παιχνίδι και ότι θα πάμε σε ένα μεγάλο σκορ, αλλά ήμουν σίγουρος ότι τα παιδιά που δουλεύουν κάθε μέρα μαζί μας θα μας δώσουν ψυχή και θα δείξουν ότι δεν παρατάμε τίποτα και ακόμη και στο Κύπελλο πάντα θέλουμε να νιώθουμε καλά μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Είπαμε να είμαστε πολύ οργανωμένοι, να μην πάμε το πρώτο ημίχρονο να “χτυπήσουμε” το παιχνίδι, αλλά δεν ξέρεις ποτέ τι μπορεί να γίνει, το ποδόσφαιρο είναι καταπληκτικό σε αυτό το κομμάτι, γιατί δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει ποτέ. Στο πρώτο ημίχρονο προσπαθήσαμε να κάνουμε το παιχνίδι μας, στο δεύτερο ημιχρονο προφυλάξαμε κάποιους παίκτες για την Ξάνθη. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τα παιδιά που έπαιξαν και που δεν είχαν παίξει κάποιο ματς στο πρωτάθλημα, ήταν πολύ οργανωμένοι και τους είδα ενθουσιασμένους και αυτό με ικανοποιεί. Συγχαρητήρια στους παίκτες, ήταν ένα πολύ καλό ματς για να δείξουμε ότι δεν έχουμε πει την τελευταία μας λέξη σαν Πλατανιά και αυτό το επίπεδο πρέπει να κρατάμε πάντα».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook