Ιδανικά ξεκίνησε το 2018 ο Όμιλος Αντισφαίρισης Χανίων, που επέστρεψε με σημαντικές διακρίσεις από το 8ο Αναπτυξιακό πρωτάθλημα πινγκ πονγκ “Ιωάννης Ασημακόπουλος”.

Η διοργάνωση έλαβε χώρα το σαββατοκύριακο 6 και 7 Ιανουαρίου στην Πάτρα και στην επίσημη ενημέρωση του ΟΑΧ αναφέρονται τα εξής:

Με σημαντικές διακρίσεις για τον Ομιλο Αντισφαίρισης Χανίων ξεκίνησε το 2018, όπως αποδεικνύει η παρουσία των αθλητών-τριών του στο 8ο Αναπτυξιακό (πανελλήνιο ανοικτό) πρωτάθλημα πινγκ πονγκ “Ιωάννης Ασημακόπουλος” που πραγματοποιήθηκε το σαββατοκύριακο 6 και 7 Ιανουαρίου στην Πάτρα.

Η πιο σημαντική διάκριση έρχεται από τη Γιώτα (Παναγιώτα) Κοτζαμιχάλη η οποία κατάφερε να βρεθεί στην 3η θέση στην κατηγορία των Κορασίδων, κερδίζοντας στον μικρό τελικό την Ελπίδα Οικονόμου από τον Γ.Α.Ο. Πειραιά με 3-0 σετ.

Συνολικά, ο ΟΑΧ πήρε μέρος σε αυτό το σημαντικό πρωτάθλημα με έξι αθλήτριες και ένα αθλητή που αγωνίστηκε στην κατηγορία Παμπαίδων. Επίσης, στους αγώνες συμμετείχαν και οι δύο Χανιώτισσες παίκτριες που έχουν δοθεί με μεταγραφή στον Ιφιτο Πατρών, η Θεανώ Βεργεράκη και η Αθηνά Χατζηπλή.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα ανά κατηγορία έχουν ως εξής:

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ

3η Παναγιώτα Κοτζαμιχάλη
6η Γεωργία Πρωτοπαδάκη
8η Ζωή Αγγελίδου
15η Μαρία-Ανελίζε Βαμβακάκη
14η Θεανώ Βεργεράκη (Α.Σ. Ιφιτος Πατρών)
19η Αθηνά Χατζηπλή (Α.Σ. Ιφιτος Πατρών)

ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ

7η Ζωή Καζάκου
8η Κατερίνα Κοτζαμιχάλη

ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ

10ος Ανδρέας Βαμιανάκης

Επόμενοι αγώνες είναι στην Θεσσαλονίκη, το σαββατοκύριακο 20 και 21 Ιανουαρίου, τους οποίους διοργανώνει η ΧΑΝΘ.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook