Τι προέκυψε από την εργαστηριακή έρευνα όπλου που είχε σπίτι του

Στην Δικαιοσύνη με μια ακόμη κατηγορία οδηγήθηκε ο 56χρονος Χανιώτης, ο οποίος είχε συλληφθεί τον περασμένο Μάιο κατηγορούμενος για ενδοοικογενειακή βία.

Στον  56χρονο – που είχε κριθεί προσωρινά κρατούμενος και κρατείται στην φυλακή μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης κακοποίησης κυρίως της 14χρονης κόρης του – προστέθηκε και η κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας.

Συγκεκριμένα, κατά την έρευνα των αστυνομικών που είχε γίνει στο σπίτι του, βρέθηκε και ένα πιστόλι το οποίο εστάλη στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Ελληνικής Αστυνομίας.

Μετά την εξέταση του όπλου, διαπιστώθηκε πως είχε χρησιμοποιηθεί στο παρελθόν στην Σούδα Χανίων, όταν άγνωστος μέχρι σήμερα δράστης, είχε πυροβολήσει κατά ενός ατόμου με αποτέλεσμα το θύμα να οδηγηθεί σε πολυήμερη νοσηλεία στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας τραυματισμένος σοβαρά.

Υπενθυμίζεται για την υπόθεση της ενδοοικογενειακής βίας, είχαν βγει στην δημοσιότητα βίντεο που προήλθαν από τις κάμερες που είχε τοποθετήσει ο ίδιος στο σπίτι για να ελέγχει την οικογένεια και τα οποία έφεραν στο φως σκληρές εικόνες βίας. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook