Η τροπή που πήρε η υπόθεση κακοποίησης μιας 14χρονης από τον ίδιο της τον πατέρα στα Χανιά, οδήγησε στην υπόθεση απόπειρας ανθρωποκτονίας που έμεινε ανεξιχνίαστη επί χρόνια

Εδώ και περίπου 14 χρόνια εκκρεμούσε η εξιχνίαση της απόπειρας ανθρωποκτονίας που είχε συμβεί σε βάρος ενός 23χρονου στη Σούδα Χανίων.

Ήταν το 2003 όταν άγνωστος – τότε – άνδρας με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του είχε πάει σε καφετέρια της Σούδας, είχε βγάλει το όπλο και είχε πυροβολήσει σε βάρος ενός 23χρονου εργαζομένου στην καφετέρια.

Ο 23χρονος είχε τραυματιστεί τότε σοβαρά καθώς τρεις σφαίρες που είχε δεχτεί τον είχαν βρει στον θώρακα και την τραχηλική χώρα.

Οι αστυνομία είχε συλλέξει τότε τους κάλυκες και τα βλήματα από το σώμα του θύματος και τα είχε στείλει στα εργαστήρια. Παρά την έρευνα που είχε γίνει προκειμένου να εντοπιστεί ο δράστης, τα αποτελέσματα δεν είχαν οδηγήσει στο άτομο που κρατούσε το όπλο και είχε πατήσει τη σκανδάλη.

14 χρόνια μετά, τα Χανιά συγκλονίζει η αποκάλυψη της κακοποίησης μιας 14χρονης κοπέλας από τον 56χρονο πατέρα της στα Χανιά.

Ο πατέρας προφυλακίζεται. Λίγους μήνες μετά η αστυνομία στα Χανιά προχωρά σε μια ακόμα έρευνα στο σπίτι του 56χρονου πατέρα. Εκεί εντοπίζει κρυμμένο σε αποθήκη ένα όπλο.

Οι αστυνομικοί στέλνουν το όπλο για αντιπαραβολή στα εγκληματολογικά εργαστήρια της αστυνομίας τα οποία ταυτοποιηθούν τον δράστη δείχνοντας ότι το όπλο αυτό που βρέθηκε στο σπίτι του 56χρονου ήταν το ίδιο που είχε χρησιμοποιηθεί το 2003 όταν πυροβολήθηκε ο 23χρονος εργαζόμενος της καφετέριας στη Σούδα.

Πλέον όπως έχουμε ήδη αναφέρει ο 56χρονος βαρύνεται όχι μόνο με τις κατηγορίες για ενδοοικογενειακή βία αλλά και για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook