Ο Πλατανιάς παραμένει καθηλωμένος στην τελευταία θέση της Super League, αλλά ο Μανουέλ Ρόκα είχε ξανά να πει έναν καλό λόγο για τους παίκτες του!

Ο Ισπανός προπονητής των “ερυθρόλευκων” μοίρασε “μπράβο” στους παίκτες του σχολιάζοντας ότι ο ίδιος… ανατρίχιασε με την αντίδρασή τους μετά το 3-0, όταν κόντεψαν να ισοφαρίσουν σε 3-3.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του έχουν ως εξής: «Εξαιτίας του δυνατού αέρα, αναγκαστήκαμε να αλλάξουμε το αρχικό μας πλάνο. Κυρίως στα προσωπικά μαρκαρίσματα και στη διεκδίκηση της δεύτερης μπάλας. Τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο δύσκολα όταν βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Παρόλα αυτά, κυκλοφορήσαμε την μπάλα και δημιουργήσαμε καλές στιγμές στην αντίπαλη εστία, όμως σε αντίθεση με την Ξάνθη, δεν καταφέραμε να βάλουμε κάποιο γκολ στο πρώτο ημίχρονο.

Μετά το 3-0 βγάλαμε αντίδραση και μόνο μπράβο μπορώ να πω στους παίκτες μου για αυτό. Η αντίδρασή τους αυτή με ανατριχιάζει. Δείξαμε ότι μπορούμε να παλέψουμε μέχρι το τέλος και παραλίγο να φτάσουμε και στο 3-3 στο τελευταίο σουτ.

Πρέπει στη συνέχεια να προσπαθήσουμε ακόμα παραπάνω. Σε αυτό το παιχνίδι το κάναμε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο και έτσι πρέπει να συνεχίσουμε. Ακολουθούν τέσσερα παιχνίδια, όπου τουλάχιστον πρέπει να κερδίσουμε τα τρία από αυτά. Μια νίκη μπορεί να αλλάξει τα πάντα».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook