Ο 17χρονος είχε παραβατική συμπεριφορά αλλά η πράξη του έκανε έξαλλο τον πατέρα

Το γύρο του διαδικτύου έχει κάνει τις τελευταίες ημέρες μία υπόθεση στο Μιζούρι των ΗΠΑ, όπου ένας πατέρας ανακάλυψε στο κινητό του γιου του γυμνές φωτογραφίες ενός νηπίου.

Ωστόσο ακόμα μεγαλύτερη εντύπωση προκαλεί η πράξη του ίδιου του πατέρα, ο οποίος εξοργισμένος από το ίδιο του το παιδί, το κατήγγειλε στην αστυνομία, γεγονός που οδήγησε στη σύλληψή του.

Όπως μετέδωσε ο Independent, ο Paul Spensberger έφτασε στα όριά του με το τελευταίο ατόπημα του γιου του. Ο 17χρονος Andrew είχε κατηγορηθεί για κάποιες μικροκλοπές και ο πατέρας του αποφάσισε να τον τιμωρήσει, κατάσχοντας το κινητό του τηλέφωνο για μερικές ημέρες.

Στο κινητό λοιπόν ανακάλυψε αποθηκευμένες τις γυμνές φωτογραφίες ενός κοριτσιού 2 χρονών. Μάλιστα διαπιστώθηκε πως στις φωτογραφίες απεικονιζόταν το ανήλικο παιδί ενός συγγενή της κοπέλας του 17χρονου.

Ο ίδιος ο 17χρονος δράστης παραδέχθηκε ότι οι φωτογραφίες προορίζονταν για πώληση σε έναν συμμαθητή του, για τον οποίο είχε υποψίες ότι ήταν παιδόφιλος, ενώ είχε σκοπό να τις πουλήσει έναντι 350 δολαρίων, ώστε να αποπληρώσει ορισμένα από τα χρέη του.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook