«Έβριζε κατά τη διάρκεια και έλεγε “εμένα δεν θα μου κλείσει κανένας πόρτες θα σε γαμ…ω παλιοπ…α, δεν θα μου ξανακόψεις αστείο” και μετά…». – Η απάντηση του ηθοποιού

Μήνυση κατά του Μάνου Παπαγιάννη κατέθεσε η Σοφία Παυλίδου, ύστερα από το “επεισόδιο” που συνέβη στα καμαρίνια του θεάτρου. Όπως ανέφερε η γνωστή ηθοποιός, ο συνάδελφός της την έβριζε με χυδαίες εκφράσεις, την άρπαξε από το λαιμό και την πέταξε πάνω σε μια καρέκλα, με αποτέλεσμα η ίδια να τραυματιστεί και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

«Την Πέμπτη το βράδυ γύρω στις 23:20 που τελείωσε η παράστασή μας ανέβηκα στο καμαρίνι μου και ο κύριος Παπαγιάννης που το καμαρίνι του είναι βρίσκεται στον κάτω όροφο με ρώτησε για ποιο λόγο δεν είπα την ατάκα που συνοδεύεται με μια κίνηση γιατί δεν έκανα την κίνηση. Την ξέχασα; Και του απάντησα “δεν μου βγήκε, δεν το έκανα”. Μου λέει “το έκανες επίτηδες επειδή εγώ ξέχασα να σου πω πριν μια ατάκα;”.

Λέω “είναι δυνατόν να πιστεύεις ότι σκέφτομαι με αυτόν τον τρόπο;”. Και πάει στο πλατύσκαλο και τον βλέπω από κάτω, έχω οπτική επαφή με τον κύριο Παπαγιάννη που βρίσκεται στον κάτω όροφο. Μου λέει “θα σε γαμ…ω πάνω στη σκηνή έτσι και μου ξανακόψεις αστείο”. Και λέω “σε παρακαλώ μίλα πιο όμορφα”. Μου λέει “αυτό που σου λέω θα σου γαμ…ω ότι έχεις και δεν έχεις”. Λέω “δεν μπορώ να μιλάω άλλο μαζί σου”.

Επέστρεψα στο καμαρίνι μου και έκλεισα την πόρτα. Σε δευτερόλεπτα ο κύριος Παπαγιάννης βρέθηκε να κλωτσάει την πόρτα του καμαρινιού μου και να μπαίνει μέσα, με άρπαξε από το λαιμό, με πέταξε κάτω, εγώ έπεσα πάνω στην καρέκλα γιατί είναι μικρό το καμαρίνι.

Ευτυχώς δεν χτύπησα στο νεροχύτη παρά μόνο στη σπονδυλική μου στήλη και πετάγομαι στην καρέκλα. Έβριζε κατά τη διάρκεια και έλεγε “εμένα δεν θα μου κλείσει κανένας πόρτες θα σε γαμ…ω παλιοπ…α, δεν θα μου ξανακόψεις αστείο” και μετά ήρθε ο συνάδελφος ο Σωτήρης Καλυβάτσης τον τράβηξε και τον κατέβασε κάτω», είπε μεταξύ άλλων η Σοφία Παυλίδου.

Ο ηθοποιός αρνείται οτι έγιναν έτσι τα πράγματα

Σήμερα, στην εκπομπή του ΑΝΤ1 “Το Πρωινό”,  δημοσιογράφοι μετέφεραν οτι επικοινώνησαν με τον ηθοποιό ο οποίος δεν θέλει να μιλήσει δημόσια για το γεγονός, μετά από σύσταση του δικηγόρου του. Ωστόσο αρκέστηκε να πει οτι τα πράγματα δεν έχουν γίνει έτσι.

Δείτε  το σχετικό  ρεπορτάζ από την εκπομπή “Αποκαλυπτικά”…

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook