Η εκδήλωση έλαβε χώρα χθες, Κυριακή 14 Ιανουαρίου, σε γνωστό μεζεδοπωλείο στο κέντρο του Ηρακλείου το οποίο γέμισαν ασφυκτικά μέλη και φίλοι της παράταξης.

Σε πραγματική γιορτή μετατράπηκε η εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της παράταξης του ΤΕΕ Ανατολικής Κρήτης, Δημοκρατική Κίνηση Μηχανικών (ΔΚΜ).

Η εκδήλωση έλαβε χώρα χθες, Κυριακή 14 Ιανουαρίου, σε γνωστό μεζεδοπωλείο στο κέντρο του Ηρακλείου το οποίο γέμισαν ασφυκτικά μέλη και φίλοι της παράταξης.

Το κλίμα της εκδήλωσης ήταν άκρως εορταστικό… και γιατί να μην είναι άλλωστε, εφόσον, για πρώτη φορά στις πρόσφατες εκλογές η ΔΚΜ ήταν πρώτη δύναμη στην Ανατολική Κρήτη, με την κάλπη να αποτυπώνει πρωτοφανή δυναμική τόσο στο νομό Ηρακλείου, όσο και στο Λασίθι.

Στην μεσημεριανή παρέα που κράτησε μέχρι αργά βρέθηκαν, φυσικά, ο επικεφαλής της ΔΚΜ, Παναγιώτης Κωνσταντακόπουλος, οι εκλεγμένοι του συνδυασμού Γιώργος Αγαπάκης, Νίκος Ανδρουλάκης, Μιχάλης Γολοβάνης, Μηνάς Καπετανάκης, Αντώνης Κουμπενάκης, Μαρία Λυδάκη, Φανή Μαράκη, Χαρά Τριαματάκη, Μαρία Χατζάκη, Βαγγέλης Χουρδάκης, Κώστας Αγγελάκης, Μιχάλης  Χωραφάς και τα περισσότερα μέλη του ψηφοδελτίου της παράταξης.

Την μεγάλη παρέα συμπλήρωσαν στελέχη της ΝΟΔΕ Ηρακλείου, όπως ο Βαγγέλης Καρκανάκης, ο Μάξιμος Σενετάκης, καθώς και στενοί συνεργάτες του Γραμματέα της Ν.Δ., Λευτέρη Αυγενάκη.

Το “παρών” έδωσε και ο Μηνάς Μελισσείδης επικεφαλής της παράταξης “Επιμελητηριακή Σύμπραξη” του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Ηρακλείου.

Στο τέλος, όλοι τους αντάλλαξαν ευχές για ένα νέο παραγωγικό κι ελπιδοφόρο έτος με… πολιτικές αλλαγές. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook