Άτομα που πρόσκεινται στον αντιεξουσιαστικό χώρο βεβήλωσαν μνημεία της πόλης σε μια προσπάθεια(;) να υπερασπιστούν το πάρκο Γεωργιάδη

Απίστευτα συνθήματα αντίκρισαν στους τοίχους της Λότζιας και της Βικελαίας Δημοτικής Βιβλιοθήκης οι Ηρακλειώτες που βρέθηκαν σήμερα στο κέντρο της πόλης.

Άτομα που πρόσκεινται στον αντιεξουσιαστικό χώρο βεβήλωσαν μνημεία της πόλης σε μια προσπάθεια(;) να υπερασπιστούν το πάρκο Γεωργιάδη, με αφορμή τον διαγωνισμό που βρίσκεται σε εξέλιξη και ίσως τα δέντρα που κόπηκαν για να γίνουν τα έργα στο σταυρό της πόλης.

“Πού πήγαν τα δέντρα;”, “Κάτω τα κουλά σας από το πάρκο Γεωργιάδη” αλλά και το απίστευτο “Το τελευταίο δέντρο το κρατάμε για να κρεμάσουμε το δήμαρχο”, φιγουράρουν φαρδιά – πλατιά σήμερα σε Λότζια και Βικελαία, προκαλώντας την αγανάκτηση των περαστικων.

Και ίσως το θέμα του πρασίνου στο Ηράκλειο αλλά και οι χειρισμοί της δημοτικής αρχή να προβληματίζουν αρκετούς δημότες, σίγουρο είναι όμως πως κανείς δεν συμφωνεί με την τακτική βεβήλωσης των μνημείων.

Εξάλλου σύμφωνα με την μελέτη που αφορά την ανάπλαση του πάρκου Γεωργιάδη, τα έργα θα γίνουν για να ενισχυθεί το πράσινο στο “γερασμένο” πάρκο αλλά και να μπορούν να το απολαμβάνουν περισσότεροι Ηρακλειώτες. Μάλιστα ο ίδιος ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων κ Αναστασάκης έχει δηλώσει επανειλλημένα πως δεν θα κοπεί κανένα δέντρο του πάρκου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook