Με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης και του Δήμου Ηρακλείου

Η νικήτρια ομάδα του έτους 2017 «Εμείς κι Εμείς» με τη στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης και του Δήμου Ηρακλείου, διοργανώνουν το 16ο Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού Ηρακλείου. Το 16ο Κυνήγι πραγματοποιείται την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου σε κεντρικά σημεία του Δήμου Ηρακλείου κι έχει τίτλο «Υπόθεση Αστραπή».

Μέσα από μια σειρά γρίφων, αναζητήσεων και παιχνιδιού, εκατοντάδες συμμετέχοντες στο Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού, ανακαλύπτουν την πόλη, γνωρίζουν σημαντικό μέρος της ιστορίας και του πολιτισμού της, ενώ παράλληλα μαθαίνουν άγνωστες πτυχές του Ηρακλείου και της Κρήτης. Το Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού αρχίζει στις 10.30 το πρωί της Κυριακής και αναμένεται να ολοκληρωθεί το απόγευμα της ίδιας ημέρας.

Στόχος του είναι πέρα από τη διασκέδαση, η διαπαιδαγώγηση των συμμετεχόντων, η μάθηση, αλλά και η συλλογή πλούσιων εμπειριών. Για πρώτη φορά φέτος στο Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού θα υπάρχει αρένα τύπου Survivor, ενώ θα υπάρχουν δοκιμασίες και γρίφοι κλιμακούμενης δυσκολίας, αφού στόχος των διοργανωτών είναι η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συμμετοχή ομάδων. Η συμμετοχή στο Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού είναι δωρεάν, ενώ η νικήτρια ομάδα αναλαμβάνει την οργάνωση και διεξαγωγή του επόμενου Κυνηγιού Κρυμμένου Θησαυρού. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook