«Το καλύτερο σεξ που είχα ποτέ!»: Όταν ο Τραμπ γινόταν πρωτοσέλιδο για τις απιστίες του

Για μία ακόμα φορά ο Τραμπ βρίσκεται στο επίκεντρο με αφορμή ένα σκάνδαλο που τον θέλει, σύμφωνα με δημοσίευμα της Wall Streeit Journal, να έχει απατήσει τη σύζυγό του Μελάνια με μία πορνοστάρ.

Αυτή όμως δεν είναι η πρώτη φορά που ο εκκεντρικός εκατομμυριούχος και πρόεδρος των ΗΠΑ απασχολεί τον Τύπο με προσωπικές του υποθέσεις καθώς στο παρελθόν τού έχουν καταλογιστεί αρκετά σκάνδαλα και απιστίες. Με αφορμή το τελευταίο περιστατικό όμως, το Newsweekκάνει μία αναδρομή στα σκάνδαλα σε κάθε γάμο του. 

«Είμαι η Μάρλα και αγαπώ τον άντρα σου. Εσύ;»

Η απιστία που έμεινε στην ιστορία και κυριάρχησε με πηχυαίους τίτλους στις ταμπλόιντ της εποχής. Πρόκειται για την περίοδο που ο Τραμπ όντας ήδη παντρεμένος με την Ivana (ο γάμος τους κράτησε από το 1977 έως το 1992) έχει εξωσυζυγική σχέση με την Μάρλα Μέιπλς και αποφασίζει να την πάρει μαζί του στις οικογενειακές διακοπές στο Άσπεν. Ο Τραμπ, που τότε ήταν απλά γνωστός ως για τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες στον τομέα των ακινήτων, προσπαθεί να κρύψει την ερωμένη του εκείνη όμως εμφανίζεται στη σύζυγό του και της λέει: «Είμαι η Μάρλα και αγαπώ τον άντρα σου. Εσύ;». 

Η υπόθεση συνεχίζεται και το 1990 όταν η New York Post κυκλοφορεί στο εξώφυλλό της με δηλώσεις της Μέιπλς για τον Τραμπ στις οποίες ανέφερε: «Το καλύτερο σεξ που είχα ποτέ!».

Το αξιοπερίεργο στην περίπτωση αυτή είναι ότι ο Τραμπ αντί να προσπαθήσει να «κουκουλώσει» τις δηλώσεις της ερωμένης του, έκανε τα πάντα για να παραμείνουν στις τάμπλοϊντ για όσο περισσότερο γίνεται.

Ο άδοξος γάμος της Μάρλα

Το διαζύγιο με την Ιβάνα βγαίνει και ο γάμος με την Μάρλα έρχεται έναν χρόνο αργότερα, το 1993, διαρκεί ωστόσο μόλις έξι χρόνια. Αυτό ωστόσο δεν είναι κάτι μη αναμενόμενο καθώς ο Τραμπ ενώ είχε ακόμα εξωσυζυγική σχέση με την Μέιπλς , δήλωσε σε δημοσιογράφους υποδυόμενος τον εκπρόσωπό του «Τζον Μίλερ» ότι δεν θα παντρευτεί πότε την Μάρλα και ότι στο διάστημα που είχε σχέση μαζί της είχε άλλες τρεις συντρόφους.

Η αποκάλυψη για τις πορνοστάρ

Οι περιπέτειες του εκκεντρικού μεγιστάνα όμως δεν σταματούν εκεί, αυτή τη φορά όμως είναι πιο σοβαρές καθώς σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσίευσε η Wall Street Journal ο Τραμπ έναν μήνα πριν τις προεδρικές εκλογές εξασφάλισε τη σιωπή μίας πρώην πορνοστάρ για τις σεξουαλικές συνευρέσεις τους καταβάλλοντας 130.000 δολάρια. Η πρώην πορνοστάρ Στέφανι Κλίφορντ η οποία είναι γνωστή με το ψευδώνυμο Στόρμι Ντάνιελς στην πορνογραφική βιομηχανία, είχε αναφέρει πως είχε σεξουαλικές συνευρέσεις με τον Ντόναλντ Τραμπ το 2006 (έναν χρόνο μετά το γάμο του με την Μελάνια) στο περιθώριο ενός τουρνουά γκολφ.

Σε μια ανακοίνωση του ο Λευκός Οίκος διέψευσε κατηγορηματικά ότι υπήρξε οποιαδήποτε σεξουαλικής σχέση μεταξύ του Ντόναλντ Τραμπ και της Στέφανι Κλίφορντ, ενώ αρνήθηκε ότι ισχύουν και οι ισχυρισμοί περί σχέσης του μεγιστάνα των ακινήτων με την Κάρεν Μακντούγκαλ που βγήκε Playmate το το 1998.

Οι καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση

Εκτός από τις εξωσυζυγικές σχέσεις ο Ντόναλντ Τραμπ απασχόλησε τα Μέσα και με καταγγελίες εναντίον του για σεξουαλική παρενόχληση. Μέχρι στιγμής σύμφωνα με το Newsweekοι καταγγελίες είναι συνολικά 19 και πολλές αυτές έγιναν ενόσω ο Τραμπ ήταν παντρεμένος με κάποια από τις τρεις συζύγους του.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook