Και τυπικά από σήμερα αλλαγή σκυτάλης στη διοίκηση του Επιμελητηρίου – Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από την τελετή παράδοσης – παραλαβής στο ΕΒΕΧ

Σε ευχάριστο κλίμα  έγινε σήμερα το απόγευμα η τελετή παράδοσης – παραλαβής της απερχόμενης, στην νέα διοίκηση του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Χανίων, η όποια ανεδείχθη μετά τις πρόσφατες εκλογές.

Η τελετή ξεκίνησε περίπου στις 18:30 και ολοκληρώθηκε με την υπογραφή από όλα τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής του πρωτοκόλλου παράδοσης παραλαβής και τις διαβεβαιώσεις του νέου και του απερχόμενου προέδρου οτι θα εργαστούν από τις νέες τους αρμοδιότητες, με γνώμονα τα συμφέροντα του Επιμελητηρίου.

Αντώνης Ροκάκης: Από αύριο σηκώνουμε τα μανίκια

“Και τυπικά σήμερα παραλαμβάνουμε τη διοίκηση. Για εμάς δεν αλλάζει τίποτα από τους στόχους μας, συνεχίζουμε. Από αύριο σηκώνουμε τα μανίκια μας. Ο μόνος μας αντίπαλος είναι τα προβλήματα των επιχειρηματιών του νομού Χανίων. Αυτό θα κάνουμε με πολύ δουλειά, πίστη και όραμα”, δήλωσε ο νέος πρόεδρος του ΕΒΕΧ Αντώνης Ροκάκης

Γιάννης Μαργαρώνης: Παραδίδουμε έναν φορέα υγιή με 300.000 αποθεματικό

Από την πλευρά του ο απερχόμενος πρόεδρος του ΕΒΕΧ κ. Γιάννης Μαργαρώνης επεσήμανε οτι στη νέα διοίκηση παραδίδεται ένας υγιής φορέας με αποθεματικό στο ταμείο που αγγίζει τα 300.000 ευρώ και εγγυάται τη βιωσιμότητά του. “Εύχομαι οτι καλύτερο στη νέα διοίκηση, θα είμαστε κοντά, θα βοηθήσουμε σε αυτήν την προσπάθεια γιατί πάνω από όλα αγαπάμε το Επιμελητήριο.

=

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook