Η βράβευση του Απόστολου Παπαστάμου ήταν το σημαντικότερο γεγονός στην εκδήλωση για την κοπή της πίτας του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Ναυτικού Ομίλου Χανίων.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε μέσα σε ένα πολύ όμορφο και οικογενειακό κλίμα.

Η ενημέρωση του ΝΟΧ αναφέρει τα εξής:

Μέσα σε ένα πολύ όμορφο και οικογενειακό κλίμα, το τμήμα κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων είχε την ευκαιρία να πραγματοποιήσει την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Την εκδήλωση διοργάνωσε, όπως κάνει κάθε χρόνο, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων.

Το σημαντικότερο γεγονός της εκδήλωσης ήταν η βράβευση στον Απόστολο Παπαστάμο, με το Σύλλογο να βραβεύει στο πρόσωπό του, όπως τόνισε ο πρόεδρος, Νίκος Νικολακάκης, «όλα τα παιδιά από την προαγωνιστική μέχρι την αγωνιστική ομάδα κολύμβησης του Ομίλου, που κοπιάζουν καθημερινά θυσιάζοντας πολύ χρόνο γι’ αυτό που αγαπάνε».

Από εκεί και πέρα, αθλητές, γονείς και φίλοι των αθλητών είχαν την ευκαιρία να μοιραστούν αρκετό χρόνο μαζί και να κάνουν συζητήσεις για τις υποχρεώσεις που περιμένουν το Τμήμα εντός του 2018. Ενα έτος, στο οποίο ο στόχος για τον Ναυτικό Ομιλο είναι να μπορέσει να πετύχει όσο το δυνατόν περισσότερες διακρίσεις.

Να σημειωθεί ότι η κοπή της πίτας πραγματοποιήθηκε στο Golden Fun Park, στους Αγίους Αποστόλους.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook