Τι αποκαλύπτουν φίλοι της 46χρονης τραγουδίστριας – Είχε διαγνωστεί με μανιοκατάθλιψη το 2015, δύο χρόνια αφότου προσπάθησε να δώσει τέλος στη ζωή της – Πολλά τα ερωτήματα για τον αδόκητο χαμό της

Σοκ στον μουσικό κόσμο έχει προκαλέσει ο αδόκητος θάνατος της Dolores O’Riordan, τραγουδίστριας της πολυαγαπημένης μπάντας των Cranberries, που βρέθηκε νεκρή σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου χθες στο Λονδίνο.

Ο ξαφνικός χαμός της στα 46 της χρόνια έχει «γεννήσει» πλήθος ερωτήματα, τα οποία ωστόσο παραμένουν αναπάντητα, αφού η επίσημη ανακοίνωση της μητροπολιτικής αστυνομίας του Λονδίνου κάνει λόγο για «ανεξήγητο μέχρι στιγμής θάνατο».

Στα διεθνή Μέσα Ενημέρωσης ωστόσο έχουν ήδη εμφανιστεί μαρτυρίες φίλων της και ατόμων του στενού της κύκλου, οι οποίες αναφέρουν ότι η Ιρλανδή τραγουδίστρια ήταν «βυθισμένη σε κατάθλιψη» τις εβδομάδες πριν από τον θάνατό της. Επίσης κοντινά της πρόσωπα αναφέρουν ότι εκτός από τη μάχη της με τη διπολική διαταραχή από την οποία έπασχε, το τελευταίο διάστημα την βασάνιζαν και έντονοι πόνοι στη μέση, που μπορεί να επιδείνωσαν την ψυχολογική της κατάσταση. 

Μόλις την περασμένη χρονιά, η ταλαντούχα τραγουδίστρια είχε μιλήσει ανοιχτά σε συνέντευξή της για τα ψυχολογικά προβλήματα που αγωνιζόταν να ξεπεράσει καθ΄ όλη την ενήλικη ζωή της, με αποκορύφωμα την απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε το 2013.

Η 46χρονη διαγνώστηκε με μανιοκατάθλιψη το 2015, αλλά όπως έχει αποκαλύψει στο παρελθόν είχε βρεθεί αντιμέτωπη με άλλους «εφιάλτες», όπως διατροφικές διαταραχές, αλκοολισμό αλλά και τις επώδυνες μνήμες από την κακοποίηση που είχε υποστεί σε παιδική ηλικία.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook