Μέσα στη νεκροφόρα οι αστυνομικοί βρήκαν κρυμμένα πέντε “φιξάκια” με κοκαΐνη συνολικού βάρους 4,2 γραμμάριων έτοιμα για πώληση.

Όλο και πιο πρωτότυπους τρόπους σκαρφίζονται οι διακινητές ναρκωτικών για να μεταφέρουν το παράνομο εμπόρευμά τους χωρίς να δίνουν στόχο. Έτσι, οι εργαζόμενοι σε ένα γραφείο τελετών στη Σπάρτη έκρυβαν τις δόσεις κοκαΐνης που θα διακινούσαν μέσα στη… νεκροφόρα!

Ωστόσο, η παράπλευρη δραστηριότητά τους είχε φτάσει στα αυτιά των ανδρών της τοπικής Αστυνομίας, που έστησαν μπλόκο στο όχημα στην περιοχή Άγιος Γεώργιος στην Σκάλα Λακωνίας και το ακινητοποίησαν το βράδυ του Σαββάτου για να κάνουν έρευνα. Μέσα στη νεκροφόρα βρήκαν κρυμμένα πέντε “φιξάκια” με κοκαΐνη συνολικού βάρους 4,2 γραμμάριων έτοιμα για πώληση και συνέλαβαν τον 33χρονο οδηγό και τον 38χρονο συνοδηγό, που είναι υπάλληλος του γραφείου τελετών.

Σε έρευνες που ακολούθησαν στα σπίτια των δύο συλληφθέντων στην Σπάρτη και την κοινότητα Αφυσσού, κατασχέθηκαν μια ζυγαριά ακριβείας, ένας τρίφτης κάνναβης και μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 5 γραμμαρίων. Οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης με κατηγορίες για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, ενώ κατασχέθηκε και η νεκροφόρα ως μέσο για την διάθεση της κοκαΐνης. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook