Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου άσκησε δίωξη σε βάρος της ΠΑΕ Πλατανιάς για τη “σκληρή” ανακοίνωση που εξέδωσε μετά το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής: Σας ενημερώνουμε ότι ο υπεύθυνος άσκησης δίωξης ποδοσφαιρικών αδικημάτων Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου άσκησε δίωξη σε βάρος της ΠΑΕ Πλατανιάς για πράξη που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 14 παρ. 1, 2 και 3, 25 του Πειθαρχικού Κώδικα σε συνδυασμό με το άρθρο 24 παρ. 1, 2, 3, 4 του Κώδικα Δεοντολογίας.

Στην ανακοίνωση του Πλατανιά αναφέρονταν τα εξής: H ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων ερωτά τον πρόεδρο της ΕΠΟ κ. Βαγγέλη Γραμμένο και την ΚΕΔ που έχει τοποθετήσει -και που όλοι ελπίσαμε ότι θα βλέπαμε πιο δίκαιο πρωτάθλημα φέτος- εάν έχουν παρθεί οριστικές αποφάσεις για το μέλλον του Πλατανιά;

Ας μας ενημερώσουν για να τελειώνουμε. Δεν υπάρχει λόγος να ορίζουν μισθοφόρους, όπως οι Ζαχαριάδης, Βάτσιος, Τζοβάρας, Μπλάνας, Διαμαντόπουλος.

Σήμερα πόσα ανύπαρκτα πέναλτι έπρεπε να σφυρίξουν για να χάσει οπωσδήποτε η ομάδα μας; Και πόσες κίτρινες κάρτες, έπρεπε να δοθούν, ως παρακαταθήκη στα επόμενα παιχνίδια;

ΥΓ. Ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος και δίκαια νίκησε, όχι όμως με τέτοιο τρόπο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook