Tην Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018. 

Ο Ορειβατικός Σύλλογος Χανίων διοργανώνει μονοήμερη ορειβατική εξόρμηση, για να πραγματοποιήσει πεζοπορία στα ανατολικά Λευκά Όρη, από το λεκανοπέδιο της Κράπης, στην επαρχία Σφακίων, μέχρι την πανέμορφη λίμνη Κουρνά, στην επαρχία Αποκορώνου, την Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018.

Το μονοπάτι είναι βατό, χωρίς μεγάλες ανηφόρες και κατηφόρες. Οι συμμετέχοντες θα γνωρίσουν τις ομορφιές της περιοχής αυτής, θα αγναντέψουν την λίμνη από ψηλά και θα δουν ωραίες εικόνες προς τα Λευκά Όρη και την βόρεια ακτογραμμή του νομού μας. Η διάρκεια της πεζοπορίας θα είναι περίπου 6 ώρες, οι συμμετέχοντες όμως πρέπει να έχουν καλή φυσική κατάσταση, να φορούν ορειβατικό παπούτσι (μποτάκι – άρβυλο) και να έχουν μαζί τους ορειβατικό μπαστούνι (μπατόν), ζεστό αδιάβροχο αντιανεμικό, γάντια και σκούφο, πρόχειρο φαγητό και νερό. 

 Αναχώρηση από τα γραφεία του Συλλόγου το πρωί της Κυριακής, ώρα 08:00 π.μ. κι επιστροφή το απόγευμα της ίδιας ημέρας.

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, στα γραφεία του Συλλόγου, Τζανακάκη 90, κάθε βράδυ από τις 21:00 έως τις 23:00, τηλ. 28210 44647 ή και στην ιστοσελίδα μας www.eoshanion.gr, μέχρι και το βράδυ της Παρασκευής 19/01. Αρχηγός της εξόρμησης είναι ο κ. Ιωάννης Φραντζεσκάκης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook