Που αφιέρωσε τα δύο πρώτα κομμάτια της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΛΑΕ Χανίων 

Με ομιλία συζήτηση στην ανοιχτή συνέλευση της Λαϊκής Ενότητας Χανίων, ολοκληρώθηκε η επίσκεψη στα Χανιά, του Γενικού Γραμματέα του Πολιτικού Συμβουλίου της ΛΑΕ, Παναγιώτη Λαφαζάνη.

Πριν την εκδήλωση η οποία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης  στο ιστορικό καφέ «Κήπος» στα Χανιά, έγινε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΛΑΕ Χανίων. 

Ο κ.Λαφαζάνης, δεν ξεκίνησε από το κομμάτι της ΛΑΕ, αλλά πρώτα από το κομμάτι που αφιέρωσε στην Ελλάδα και στον Ελληνικό λαό.

Το επόμενο κομμάτι το αφιέρωσε στην ενότητα της Αριστεράς και τρίτο έκοψε το κομμάτι για την ΛΑΕ.

 

Νωρίτερα, ο κ.Λαφαζάνης άφησε αιχμές για την ένταξη της Θεοδώρας Μεγαλοοικονόμου στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας: 
 
«Η κυβέρνηση Τσίπρα έφτασε στο κατάντημα να μετέρχεται παλαιοκομματικές μεθόδους μεταγραφών και Μαυρογιαλούρου, με πολιτικές συναλλαγές κάτω από το τραπέζι για να διευρύνει την κοινοβουλευτική της βάση.
 
Ντροπή για μεθοδεύσεις που καταρρακώνουν ακόμα περισσότερο τη δημοκρατία, τη Βουλή και την πολιτική ζωή. Η κυβέρνηση, με μεταγραφές και υπόγειες δοσοληψίες, μπορεί να αυξάνει τεχνητά την διατεταγμένη κοινοβουλευτική της στήριξη, αλλά με τέτοιες πολιτικές συναλλαγές καταρρέει ακόμα περισσότερο μέσα στον λαό και την κοινωνία».

Το  μεσημέρι στην διάρκεια συνέντευξης Τύπου παρουσίασε τις θέσεις της ΛΑΕ για σεισάχθεια στα ιδιωτικά χρέη, εθνικοποίηση των τραπεζών, διαγραφή του δημόσιου χρέους και πέρασμα στο εθνικό νόμισμα ενώ επιτέθηκε στην κυβερνητική πολιτική.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook