Αστυνομική επιχείρηση  για ναρκωτικά αποκάλυψε και άλλες δραστηριότητες

Τελευταία ενημέρωση 12:59

Έξι  αλλοδαποί  απο Αλγερία και Μαρόικο, συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς στην Κίσσαμο κατηγορούμενοι για κλοπές και για κατοχή ναρκωτικών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews,gr, η αστυνομία είχε βάλει στο στόχαστρο  τους αλλοδαπούς για πιθανή διακίνηση ναρκωτικών στην περιοχή της Κισσάμου και τους έθεσε υπό παρακολούθηση.

Χθες και  ενώ ένας απο αυτούς είχε μεταβεί στην πόλη των Χανίων, κατά την επιστροφή του με λεωφορείο , στήθηκε μπλόκο στην περιοχή του Ταυρωνίτη από αστυνομικούς της Κισσάμου και των Βουκολιών και μόλις κατέβηκε στην διάρκεια έρευνας,  βρέθηκαν στις αποσκευές του είδη κυρίως ρουχισμού που είχαν κλαπεί από καταστήματα των Χανίων καθώς και μικροποσότητα ναρκωτικών.

Ακολούθησαν έρευνες και στους χώρους των άλλων πέντε όπου βρέθηκαν πολλά κλεμμένα ρούχα και χασίς.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, είναι πιθανή η εμπλοκή τους στις κλοπές και διαρρήξεις που εγίνοντο το τελευταίο χρονικό διάστημα στην περιοχή της Κισσάμου.

Το δελτίο τύπου της αστυνομίας

Συνελήφθησαν, χθες (16.01.2018) σε περιοχή του Δήμου Πλατανιά, από αστυνομικούς  του Αστυνομικού Τμήματος  Κισσάμου, έξι αλλοδαποί (3 υπήκοοι Αλγερίας ηλικίας 24, 34 και 18 ετών και 3 υπήκοοι Μαρόκο ηλικίας 19, 21 και 27 ετών) οι οποίοι κατηγορούνται, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κλοπής και της  κατοχής ναρκωτικών  ουσιών .

Ειδικότερα, κατόπιν ειδικών ενεργειών και δράσεων για την καταπολέμηση παραβατικών συμπεριφορών και ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, χθες το απόγευμα πραγματοποιήθηκε έλεγχος στον 24χρονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κισσάμου, όπου κατά τη διάρκεια αυτού, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν είδη ενδύσεως τα οποία όπως προέκυψε είχε αφαιρέσει ο 24χρονος σε προγενέστερο χρόνο, από δύο καταστήματα, της πόλης των Χανίων και έφεραν αντικλεπτικές ετικέτες ασφαλείας.

Στη συνέχεια   χθες, το   βράδυ  εντοπίσθηκαν από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας ακόμη πέντε άτομα  και σε έλεγχο  που πραγματοποιήθηκε βρέθηκαν στην κατοχή των αλλοδαπών ηλικίας 19, 27, 34 και 18 ετών και κατασχέθηκαν  είδη  ένδυσης  (τα οποία έφεραν αντικλεπτικές ετικέτες ασφαλείας), ενώ στην κατοχή του 21χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 13 γραμμάρια κάνναβης.
Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Κισσάμου ενώ οι συλληφθέντες  με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν   στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών  Χανίων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook