Στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου εμφανίστηκε χθες ο 37χρονος – Είχε διαφύγει από την αίθουσα του δικαστηρίου όταν η έδρα του ανακοίνωσε την ποινή του

Το δρόμο για τις φυλακές πήρε χθες μετά από αναζήτηση έξι ημερών ο 37χρονος που το …έσκασε από την αίθουσα του δικαστηρίου όταν άκουσε πως θα φυλακιστεί για ζωοκλοπή.

Ο 37χρονος δικάστηκε μαζί με έναν ακόμη άτομο από τον ορεινό Μυλοπόταμο την περασμένη Τετάρτη. Όταν το δικαστήριο ανακοίνωσε ποινή φυλάκισης τριών ετών για ζωοκλοπή και για τους δύο κατηγορούμενους εκείνοι άρχισαν να τρέχουν προς την έξοδο προκειμένου να διαφύγουν.

Οι αστυνομικοί τους καταδίωξαν και κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τον έναν από τους δύο όμως ο 37χρονος κατάφερε να διαφύγει και κάπως έτσι ξεκίνησε ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του.

Ωστόσο έξι ημέρες μετά και παρά το ένταλμα σύλληψης που είχε εκδοθεί οι αρχές δεν είχαν καταφέρει να τον εντοπίσουν. Μέχρι χθες το πρωί, που ο 37χρονος εμφανίστηκε μόνος του στα δικαστήρια του Ηρακλείου και οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. τον συνέλαβαν.

Αμέσως οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημελειοδικών Ηρακλείου και αφού του ασκήθηκε δίωξη για απόδραση κρατουμένου οδηγήθηκε στις φυλακές όπου θα εκτίσει την ποινή του.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook