Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηρακλείου επέδωσε στον κ. Κουρουμπλή  υπόμνημα με τα καταγεγραμμένα προβλήματα που αντιμετωπίζουν όσοι επιχειρηματίες χρησιμοποιούν τους χώρους και τις υπηρεσίες του Λιμένος

Ζητήματα μείζονος σημασίας για τις τοπικές επιχειρήσεις σχετικά με τη λειτουργία του Λιμένος Ηρακλείου τέθηκαν στη διάρκεια επίσκεψης του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή στο Επιμελητήριο Ηρακλείου, με αφορμή εκδήλωση που διοργάνωσε ο ΟΛΗ.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηρακλείου κ. Μανώλης Αλιφιεράκης επέδωσε στον κ. Κουρουμπλή  υπόμνημα με τα καταγεγραμμένα προβλήματα που αντιμετωπίζουν όσοι επιχειρηματίες χρησιμοποιούν τους χώρους και τις υπηρεσίες του Λιμένος και ζήτησε την παρέμβαση του Υπουργού ώστε ν’ ξεπεραστούν το συντομότερο.

Ο κ. Αλιφιεράκης ζήτησε, μεταξύ άλλων, από τον Υπουργό να προχωρήσει άμεσα η βελτίωση των υποδομών και η πρόσληψη προσωπικού, καθώς επίσης να επανεξεταστεί η τιμολογιακή πολιτική και να  ιδρυθεί Σταθμός Συνοριακού Κτηνιατρικού Ελέγχου (ΣΥ.Κ.Ε.).

Στη διάρκεια της συζήτησης έγινε, επίσης, εκτενής αναφορά στη δυνατότητα εξυπηρέτησης των επικίνδυνων φορτίων με τελικό προορισμό το Ηράκλειο, τα οποία μέχρι τώρα φτάνουν μέσω άλλων λιμανιών.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook