Παράδοση οχήματος μίνι VAN στον Δήμο Αποκορώνου πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί έξω από το κεντρικό κτίριο της Συνεταιριστικής Τράπεζας Χανίων.

Παράδοση οχήματος μίνι VAN στον Δήμο Αποκορώνου, πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι έξω από το κεντρικό κτίριο της Συνεταιριστικής Τράπεζας Χανίων.

Την απόφαση αυτή πήρε το  Διοικητικό Συμβούλιο της Συνεταιριστικής Τράπεζας Χανίων ως ελάχιστη αναγνώριση στο σημαντικό κοινωνικό έργο που επιτελεί η Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Αποκορώνου.

Η παράδοση έγινε από τον πρόεδρο του Διοικητικού συμβουλίου της Συνεταιριστικής Τράπεζας Χανίων κ. Μιχάλη Μαρακάκη, στον Δήμαρχο Αποκορώνου, Χαράλαμπο Κουκιανάκη.

Όπως ανέφερε ο Πρόεδρος της Τράπεζας Χανίων, Μιχάλης Μαρακάκης,”Μας ζητήθηκε να βοηθήσουμε στο έργο της κοινωφελούς επιχείρησης του Δήμου Αποκορώνου, να προσφέρουμε ένα αυτοκίνητο στο Δήμο για να εξυπηρετηθούν οι άνθρωποι που βοηθά ο Δήμος.

Δύο ήταν οι λόγοι που το Δ.Σ της Τράπεζας πήρε μια θετική απόφαση.

1)Αξιολογώντας πραγματικά το κοινωνικό έργο και την ευαισθησία του Δήμου που βοηθά στη σίτιση εκατοντάδων ανθρώπων στην περιοχή, επιτελώντας ένα αξιέπαινο έργο.

2) Ο Δήμος Αποκορώνου είναι πελάτης της Τρ.Χανίων όπως και οι άλλοι δήμοι της Κρήτης. Αναγνωρίζοντας έτσι πραγματικά το κοινωνικό και το οικονομικό έργο της τράπεζας στον τόπο.

Αυτά ήταν δυο ήταν τα στοιχεία που με χαρά προβήκαμε στην αγορά ενός αυτοκινήτου για να βοηθήσουμε το Δήμο Αποκορώνου.”

Ο κ.Κουκιανάκης από την πλευρά του, μίλησε με κολακευτικά για το έργο της Τράπεζας Χανίων. “Αναγνωρίζουμε το κοινωνικό έργο που πράττεται με διάφορους φορείς σε επίπεδο νομού καθώς και τα οικονομικά οφέλη που προκύπτουν από την συνεργασία μας είναι υψηλά για τον Δήμο. Επειδή είστε φειδωλός στις δηλώσεις σας κ.Μαρακάκη, να πω ότι η Τρ.Χανίων είναι μέγας χορηγός του κοινωνικού παντοπωλείου μιας και μας επιχορηγείται κάθε χρόνο 2 με 2.5 τόνους κρέας εκτός τα άλλα τρόφιμα.”

Η δωρεά αυτού του αυτοκινήτου, όπως ανέφερε ο κ.Kουκιανάκης, θα στηρίξει δομές όπως το κοινωνικό παντοπωλείο που σιτίζει σε μηνιαία βάση 370 οικογένειες στον Αποκόρωνας ενώ ευχαρίστησε παράλληλα την αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής και Πρόεδρο της Κοινωφελούς Αργυρώ Μπενάκη και την αντιπρόεδρο Νίκη Νιολάκη για το σημαντικό έργο που προσφέρουν.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook