Ανακοίνωση Γραμματέα Π.Ε. Ν.Δ. – Βουλευτή Ηρακλείου κ. Λ. Αυγενάκη με αφορμή τα στοιχεία της ΕΛΑΣ για τα τροχαία στην Κρήτη:  

«Τα στοιχεία της Ελληνικής Αστυνομίας (ΕΛΑΣ) για τα τροχαία στην Κρήτη είναι σοκαριστικά. 287 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους την τελευταία πενταετία (2013-2017)! Η Κρήτη διατηρεί την πιο δυσάρεστη πρωτιά, αφού είναι «πρωταθλήτρια» στα τροχαία.

Κι ενώ ο θρήνος για τα αγαπημένα πρόσωπα που έχουν θυσιαστεί στο βωμό της ασφάλτου, τόσο νωρίς και τόσο άδικα, είναι βαρύς και αβάσταχτος, η Κυβέρνηση εξακολουθεί να παίζει επικοινωνιακά παιχνίδια με το θέμα του ΒΟΑΚ.

Ο κ. Σπίρτζης ετοιμάζει κάθοδο στην Κρήτη για να …ανακοινώσει το ΒΟΑΚ! Το Υπουργείο επιλέγει συμβούλους, αλλά μελέτες δεν υπάρχουν! “Ούτε καν ως μακέτα δεν νοείται στην παρούσα φάση” το έργο του ΒΟΑΚ, εκτιμούν στελέχη του κλάδου των κατασκευών.  

Οι κυβερνητικές εξαγγελίες αποτελούν κενό γράμμα, αφού δεν υφίσταται καν η απαραίτητη στρατηγική μελέτη σκοπιμότητας.

Η Κυβέρνηση αντιμετωπίζει το ΒΟΑΚ ως επικοινωνιακό τέχνασμα, προκειμένου να καλλιεργήσει την εντύπωση ότι προχωρούν νέα μεγάλα έργα στη χώρα!

Ας καταλάβουν, επιτέλους, ότι η επιστροφή στην ανάπτυξη και η ασφάλεια στους δρόμους δεν πραγματώνεται με κενές εξαγγελίες, αλλά με πραγματικά έργα, που έχουν μελέτη, χρονοδιάγραμμα και χρηματοδότηση».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook