Η απίστευτη γκάφα από το νοσοκομείο Χανίων – Δεν πίστευε η γυναίκα σε αυτό που άκουγε από την άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής

Συνέβη και αυτό! Σύμφωνα με καταγγελία Χανιώτη, υπάλληλος στο νοσοκομείο πήρε τηλέφωνο στο σπίτι ανθρώπου που παλιά νοσηλευόταν και έκανε θεραπείες στην ογκολογική κλινική του νοσοκομείου Χανίων. Όμως ο ασθενής δυστυχώς, έχει φύγει από τη ζωή εδώ και 3,5 χρόνια. Το απίστευτο είναι ότι σκοπός του τηλεφωνήματος ήταν να ενημερώσει τον άνθρωπο ότι έχει αργήσει για τις θεραπείες του!

Το τηλέφωνο το σήκωσε η χήρα. Από την άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής ζήτησαν να μιλήσουν με τον άνδρα της. Όταν εκείνη είπε ότι ο άνδρας της “έχει φύγει”, της είπαν να του πει “να γυρίσει” γιατί πρέπει να τον ενημερώσουν καθώς έχει αργήσει πολύ για τις θεραπείες του στην κλινική!

Τα παραπάνω καταγγέλλει ο γιος του θανόντος όπως του τα περιέγραψε η μητέρα του. Αυτό που συνέβη πάει την γκάφα σε άλλο επίπεδο καθώς όπως αναφέρει ο γιος από το ίδιο το νοσοκομείο και την ογκολογική κλινική έχει βγει πιστοποιητικό θανάτου εδώ και 3,5 χρόνια για τον άνθρωπο.

Μετά λοιπόν από 3,5 χρόνια, χωρίς καμία προηγούμενη επικοινωνία όλο αυτό το χρονικό διάστημα, θυμήθηκαν να πάρουν τηλέφωνο έναν άνθρωπο που έχει “φύγει πό τη ζωή” για να τον ενημερώσουν για τις θεραπείες του…

Δείτε την απάντηση της διοίκησης του νοσοκομείου Χανίων

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook