Έβγαινε από τη νεροτσουλήθρα την ώρα που κάποιος έκανε βουτιά και έπαθε διάσειση

«Άκουσα έναν ανατριχιαστικό ήχο στο σβέρκο μου και στη σπονδυλική μου στήλη και γύρισα 360 μοίρες κάτω από το νερό πριν χάσω τις αισθήσεις μου». Έτσι περιέγραψε τις δραματικές στιγμές που έζησε ένας 44χρονος Βρετανός σε τουριστικό θέρετρο στη Βαρκελώνη όταν κατά τη διάρκεια ταξιδιού για την επέτειο γάμου του θέλησε να πάει με την οικογένειά του σε νεροτσουλήθρες.

Εκεί, ο Γκράχαμ Χάιντ έπαιζε ανέμελος με τη μικρή του κόρη και σε μία από τις πολλές βουτιές που έκανε, βγαίνοντας από το τούνελ της νεροτσουλήθρας, είδε έναν εύσωμο νεαρό να πέφτει πάνω του. Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που ο Χάιντ έπαθε διάσειση και κάταγμα στον λαιμό. Οι γιατροί στο νοσοκομείο τού είπαν ότι θα μπορούσε να είχε μείνει παράλυτος ή ακόμα και να πεθάνει.

«Όταν οι ναυαγοσώστες προσπάθησαν να με βοηθήσουν μου έβαλαν κάτι πάρα πολύ θερμό μαζί με πάγο το οποίο έκανε τα πράγματα χειρότερα. Ένιωθα τον λαιμό μου να καίει», ανέφερε ο άτυχος άνδρας. «Το ακόμα πιο τραγικό ήταν ότι έπρεπε να πληρώσω το ταξί για τη γυναίκα μου και την κόρη μου μπρος και πίσω από το ξενοδοχείο. Πλέον θα λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη».

Ο κ. Χάιντ έκανε μήνυση στην επιχείρηση με τις νεροτσουλήθρες, ζητώντας αποζημίωση

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook