Στο Switch Playground στην Νέα Υόρκη η γυμναστική είναι διασκέδαση. Πρόκειται για ένα πρωτότυπο πρόγραμμα γυμναστικής που θυμίζει κέντρο νυχτερινής διασκέδασης!

Χαμηλός φωτισμός; Ναι. Δυνατή μουσική; Ναι. Ένας Dj που σε ανεβάζει; Ναι. Στο Switch Playground στην Νέα Υόρκη δεν κάνουν ένα συνηθισμένο πρόγραμμα γυμναστικής. Εκεί η γυμναστική είναι διασκέδαση!

Κάθε αίθουσα του γυμναστηρίου όπως διαθέτει τα δικά της όργανα, διαθέτει σε αυτήν την περίπτωση και τον δικό της… Dj! Καλά ακούσατε! Την ώρα λοιπόν που είστε στον διάδρομο ή σηκώνετε βάρη δεν χρειάζεται να κοιτάτε έργα στην τηλεόραση που τα έχετε ξαναδεί, ούτε να ακούτε μουσική από τα ακουστικά σας προσπαθώντας να μην μπλέξουν στα χέρια και τα πόδια σας.

Την δουλειά αυτή την αναλαμβάνει ο μουσικός παραγωγός που βάζει δυνατή μουσική για να περάσει η ώρα του γυμναστηρίου με ευχάριστη διάθεση σαν να είστε χαλαρός σε ένα κλαμπ!

«Το μοναδικό που παρέχουμε στους πελάτες μας είναι το πρωτότυπο περιβάλλον που θυμίζει κλαμπ σε συνδυασμό με την τεράστια αίθουσα που μπορεί κανείς να κάνει κάθε είδος γυμναστικής, από γιόγκα μέχρι crossfit!», δηλώνει ο ιδιοκτήτης, Steve Uria.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook