Ο Μανώλης Σάλιακας ήταν ο “τυχερός” στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΑΟ Χανιά/Κισσαμικού.

Η ομάδα που εκπροσωπεί τα Χανιά στη Football League έκοψε την πίτα της στο βοηθητικό γήπεδο της Μοναχής Ελιάς, μέσα σε οικογενειακό κλίμα.

Η ενημέρωση της ομάδας αναφέρει τα εξής:

Μέσα σε οικογενειακό κλίμα το απόγευμα της Τετάρτης (17/01), μετά την προπόνηση, η ομάδα μας πραγματοποίησε την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στο προπονητήριο της Μοναχής Ελιάς.

Εκ μέρους της διοίκησης στους ποδοσφαιριστές μετέφερε τις ευχές όλων ο Α’ Αντιπρόεδρος Γιώργος Ξηρουχάκης, που ανέλαβε μαζί με τον team manager Γιώργο Τουλουπάκη και το κόψιμο της πίτας.

“Τυχερός” ήταν ο Μανώλης Σάλιακας, στο κομμάτι του οποίου ήταν το φλουρί, που αντιστοιχούσε σε δώρο από το “Μπουζάκης Κόσμημα” του Υπεύθυνου Δημοσίων Σχέσεων της ομάδας μας Λευτέρη Μπουζάκη.

Η ΠΑΕ ΑΟ Χανιά-Κισσαμικός εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες της στον “Ξυλόφουρνο Αγίου Νεκταρίου-Μαλαδάκης Στέφανος” για την προσφορά της βασιλόπιτας. 

Η ενημέρωση για την προπόνηση της Τετάρτης:

Με την προπόνηση της Τετάρτης ξεκίνησε η προετοιμασία της ομάδας μας για την εκτός έδρας αναμέτρηση της Κυριακής (21/01, 15:00) με αντίπαλο τον Παναιγιάλειο.

Το πρόγραμμα στο πρώτο μέρος είχε προσαρμογή μετά το ρεπό με ασκήσεις τεχνικοτακτικής και δύναμης και στο κυρίως μέρος υποομαδική και ομαδική αμυντική τακτική.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook