Η συμπεριφορά του απέναντι στην ίδια και την εκπομπή προκάλεσε την οργισμένη απάντησή της –  Κύριε Λαζόπουλε…πάρτε τους βεντετισμούς σας και στριμώξτε τους στο… 40τ.μ διαμέρισμά σας. Εδώ το χωριό είναι μεγάλο και οι βεντετισμοί τέτοιου είδους χάνονται στις θάλασσες και στα βουνά μας…Ευτυχώς!!!

Αποστομωτική ήταν η απάντηση της Χανιώτισσας παρουσιάστριας της εκπομπής “Στο Κόκκινο”  που παρουσιάζεται στη Νέα Τηλεόραση  Γωγώς καληδονάκη, προς την συμπεριφορά του επέδειξε ο Λάκης Λαζόπουλος στην ίδια και την εκπομπή της.

Ο κ. Λαζόπουλος βρίσκεται στα Χανιά, στα πλαίσια της παρουσίασης της θεατρικής του παράστασης. Με αφορμή την επίσκεψη, από την προηγούμενη εβδομάδα, οι συντελεστές της εκπομπής και η παρουσιάστρια είχαν “κλείσει” για συνέντευξη τον γνωστό ηθοποιό.

Το τι ακολούθησε, διαβάστε το στην ανάρτηση της παρουσιάστριας στο Facebook:

Με αφορμή τη χθεσινή παράσταση του Λάκη Λαζόπουλου στα Χανιά, λέω τα εξής. Είχαμε κανονίσει να βγει την ημέρα της παράστασης στην εκπομπή.

Είχα πάρει το πράσινο φως από την προηγούμενη εβδομάδα. Ως όφειλα κι αφού είχα κάνει τον προγραμματισμό μου, πήρα τηλέφωνο τους ανθρώπους της παραγωγής και στενούς του συνεργάτες 2 ημέρες πριν για υπενθύμιση. Εισέπραξα το εξής: « Είναι πρακτικά αδύνατον να έρθει.

Ο κ. Λαζόπουλος θα φτάσει γύρω στις 14.00 στα Χανιά και πρέπει αμέσως να μεταβεί στο χώρο του θεάτρου για πρόβα». Προσπαθούσα με πολύ ευγένεια και διακριτικότητα (κάτι που δε με χαρακτηρίζει σε τέτοιες περιπτώσεις και όταν εξελίσσονται έτσι τα πράγματα) να τους εξηγήσω ότι οι ίδιοι μου είχαν δώσει το ok και πως με κρεμούν και με εκθέτουν. Τίποτα. Η απάντηση ίδια. Είναι πρακτικά αδύνατον να έρθει, μην επιμένετε. Έδωσα την εναλλακτική να τον βγάλουμε με ένα skype από τον χώρο του θεάτρου, προκειμένου να μην μετακινηθεί. Η απάντηση ίδια…ΟΧΙ. Σταματώ να επιμένω, τους ευχαριστώ και προχωρώ στην αντικατάσταση του θέματος για την εκπομπή.

Τετάρτη μεσημέρι και μόλις μια ώρα πριν βγω στον αέρα, δέχομαι τηλεφώνημα από τους ανθρώπους του θεάτρου: «Ο κ. Λαζόπουλος το μετάνιωσε και θέλει να βγει στη εκπομπή. Τι ώρα να έρθει; 16.00 ή 16.30»; Μένω αποσβολωμένη…παίρνω βαθιά ανάσα και απαντώ: «Δεν θα έρθει …λυπάμαι. Η εκπομπή έχει προγραμματιστεί, είναι γεμάτη θέματα και σε λιγότερο από μια ώρα θα είναι στον αέρα» …Δεν θυμάμαι πόσα τηλέφωνα δέχτηκα. Μου ζητήθηκε να ακυρώσω κάποιο θέμα. Μου ζητήθηκε έστω κι ένα 10λεπτο από το χρόνο των ήδη αξιόπιστων καλεσμένων μου. Η Απάντηση μου ήταν απόλυτη…ΟΧΙ. 

Δεν τα βάζω σε καμιά περίπτωση με τους ανθρώπους του θεάτρου που φιλοξένησαν την παράσταση…προς Θεού (τους εκτιμώ πολύ…και δε φταίνε σε τίποτα)

Αλλά εσείς κ. Λαζόπουλε θα έπρεπε να ξέρετε πώς λειτουργεί η τηλεόραση. Εκτός κι αν θεωρείτε πως εδώ στην επαρχία τα κανάλια είναι μπακάλικα. Σας διαβεβαιώνω πως δεν είναι. Και μπορεί να μην είμαστε κανάλι Αθήνας, αλλά κάνουμε εξίσου σοβαρή δουλειά (να μην πω και καλύτερη). Είμαστε επαγγελματίες κ. Λαζόπουλε. Όχι μαριονέτες στα χέρια κάποιων σαν εσάς για να χορεύουμε σύμφωνα με το ρυθμό που μας δίνετε.
Κύριε Λαζόπουλε…πάρτε τους βεντετισμούς σας και στριμώξτε τους στο… 40τ.μ διαμέρισμά σας. Εδώ το χωριό είναι μεγάλο και οι βεντετισμοί τέτοιου είδους χάνονται στις θάλασσες και στα βουνά μας…Ευτυχώς!!!

Χωρίς Εκτίμηση
Γωγώ Καλληδονάκη

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook