Οι θυελλώδεις άνεμοι που πνέουν τις τελευταίες ώρες στα Χανιά δημιούργησαν προβλήματα στο Κολυμβητήριο Χανίων.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση του Ναυτικού Ομίλου Χανίων προκλήθηκαν μεγάλες ζημιές στον χώρο του κολυμβητήριου και συγκεκριμένα στο ισοθερμικό κάλυμμα που χρησιμοποιείται για να σκεπαστεί η 50άρα πισίνα.

Αναλυτικά η ενημέρωση του ΝΟΧ έχει ως εξής:

Μεγάλες ζημιές στο χώρο του κολυμβητηρίου και συγκεκριμένα στο ισοθερμικό κάλυμμα που σκεπάζει την 50άρα πισίνα έχουν προκαλέσει οι θυελλώδεις άνεμοι που πνέουν τις τελευταίες ώρες στα Χανιά. Μάλιστα, αντιμέτωποι με τις φθορές που έχουν υπάρξει, ήρθαν το πρωί της Πέμπτης οι άνθρωποι του Ναυτικού Ομίλου Χανίων.

Συγκεκριμένα, το ένα μέρος της «κουβέρτας» που σκεπάζει την 50άρα πισίνα έχει ξηλωθεί στην κυριολεξία, με αποτέλεσμα μετά από προσπάθειες που έγιναν να δεθεί με σκοινί στα κάγκελα που βρίσκονται στις εξέδρες του κολυμβητηρίου. Μόλις κοπάσει ο αέρας, θα γίνει προσπάθεια να μαζευτεί και στη συνέχεια θα αποσταλεί στην Ιταλία, από όπου αγοράστηκε για να γίνει η αποκατάσταση.

Το δυσάρεστο στην όλη υπόθεση είναι ωστόσο ότι για τις επόμενες αρκετές ημέρες και μάλιστα σε μια περίοδο που είναι χειμώνας, το κολυμβητήριο θα έχει απώλειες σε πετρέλαιο, αφού πλέον τα νερά θα καλύπτονται κατά το ήμισυ, με ό,τι αυτό μπορεί να σημαίνει για την ομαλή λειτουργία του Ναυτικού Ομίλου σε αγωνιστικό αλλά και οικονομικό επίπεδο.

Δείτε φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook