Για την συμμετοχή στις εξετάσεις

Στο πλαίσιο βελτίωσης των γνώσεων και των δεξιοτήτων των υπαλλήλων της Π.Ε. Ρεθύμνης, το Κ.Ε.ΚΑ.Π.Ε.Ρ.-ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ ολοκλήρωσε το 2ο πρόγραμμα κατάρτισης, πάνω σε θέματα εκμάθησης δεξιοτήτων προγραμμάτων Η/Υ. 

Την Τετάρτη 17/1/2018, η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνης, κα Μαρία Λιονή απένειμε τις πιστοποιήσεις (Vellum Diploma in IT Σkills) σε 14 στελέχη της Π.Ε. Ρεθύμνης, που ολοκλήρωσαν με επιτυχία τις εξετάσεις Πιστοποίησης τον περασμένο Δεκέμβριο.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε θεωρητικό και πρακτικό μέρος. Επιπρόσθετα, όποιος εκπαιδευόμενος το θεωρούσε απαραίτητο, του δόθηκε η δυνατότητα εξατομικευμένης  προσέγγισης από τον εκπαιδευτή πρακτικής.

Η εκπαίδευση πραγματοποιήθηκε στους πιστοποιημένους χώρους του εργαστηρίου Πληροφορικής του Κ.Ε.ΚΑ.Π.Ε.Ρ.-ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ (Ηγουμένου Γαβριήλ 105-Ημιόροφος).

Η πρωτοβουλία αυτή, όπως ανέφερε η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνης κα Μαρία Λιονή θα συνεχιστεί και έχει ήδη αποσταλεί στους Διευθυντές των υπηρεσιών της Π.Ε. Ρεθύμνης, ενημερωτική επιστολή, προκειμένου τα στελέχη της Π.Ε. Ρεθύμνης να εκδηλώσουν το σχετικό ενδιαφέρον. Επιπρόσθετα, αξίζει  να σημειωθεί ότι η Π.Ε. Ρεθύμνης πρωτοπορεί σε επίπεδο Ελλάδας, ως η μόνη Περιφερειακή Ενότητα, η οποία μέσω του εκπαιδευτικού φορέα της, παρέχει τη δυνατότητα αναβάθμισης γνώσεων και δεξιοτήτων Η/Υ στα στελέχη της.
Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσει το τρίτο πρόγραμμα εκμάθησης με 23 συμμετέχοντες

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook