Στα πλαίσια της προσπάθειας ανάπτυξης και αναβάθμισης της πανέμορφης Αμμουδάρας, η δημοτική αρχή Μαλεβιζίου φιλοδοξεί να την προβάλει και ως ιδανική περιοχή διαμονής φοιτητών και σπουδαστών.

Στα πλαίσια του παραπάνω προγραμματισμού, ο αντιδήμαρχος Χ. Κουτσογιάννης και ο πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Γαζίου Β. Κοκκινάκης, συναντήθηκαν με τον πρόεδρο του αστικού ΚΤΕΛ Ηρακλείου Κ. Βουλγαράκη, με σκοπό να συζητήσουν τα κυκλοφοριακά προβλήματα της περιοχής, την προσθήκη νέων γραμμών, αλλά και την πύκνωση συγκεκριμένων δρομολογίων.

Στη συνάντηση αποφασίστηκε να ξεκινήσει τη λειτουργία της μια νέα γραμμή που θα συνδέει την Αμμουδάρα με το ΤΕΙ Ηρακλείου (Λινοπεράματα – Γάζι – ΤΕΙ) έτσι ώστε να εξυπηρετούνται με ευκολία και άνεση οι σπουδαστές που θα διαμένουν στην Αμμουδάρα. Η νέα αυτή γραμμή, θα ξεκινήσει τη λειτουργία της στις 10 Σεπτεμβρίου και θα έχει δρομολόγιο ανά μια ώρα από τις 7:00.

Παράλληλα αποφασίστηκε να προστεθούν τρία ακόμα δρομολόγια στην γραμμή που εξυπηρετεί τους μαθητές προς την πόλη του Γαζίου, στις 7:00, 7:30 και 13:20.

Ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης δηλώνει ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την απόφαση αυτή του αστικού ΚΤΕΛ – τη διοίκηση του οποίου ευχαριστεί δημόσια – και παράλληλα τονίζει πώς οι προσπάθειες της δημοτικής αρχής θα συνεχιστούν, έτσι ώστε να αναπτυχθεί με τον ιδανικότερο τρόπο η ευρύτερη περιοχή της Αμμουδάρας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook