Συνευρέθηκε ερωτικά με τον Αμερικανό μεγιστάνα μόλις τρεις μήνες μετά τη γέννηση του γιου του με τη Μελάνια – Η Stormy Daniels φέρεται να έλαβε 130.000 δολάρια για να κρατήσει το στόμα της κλειστό

Σάλο έχει προκαλέσει στις ΗΠΑ η συνέντευξη μιας πορνοστάρ που φέρεται να έλαβε 130.000 δολάρια από τον Ντόναλντ Τραμπ για να κρατήσει το στόμα της κλειστό σχετικά με τον παράνομο δεσμό που είχαν συνάψει το 2006, μόλις τρεις μήνες αφότου η Μελάνια έφερε στον κόσμο τον γιο τους, Μπάρον.

Η 38χρονη σήμερα Stormy Daniels, είχε μιλήσει στο περιοδικό In Touch το 2011, αλλά η συνέντευξη παρέμενε αδημοσίευτη μέχρι σήμερα. Σε αυτήν, η πορνοστάρ αποκαλύπτει ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τον ερωτικό δεσμό της με τον Τραμπ την περίοδο πριν γίνει πρόεδρος, όπως π.χ. ότι της είχε πει ότι του θυμίζει… την κόρη του.
Όπως αποκαλύπτει στη συνέντευξή της η Stormy (της οποίας το αληθινό όνομα είναι Stephanie Clifford) γνωρίστηκε με τον Τραμπ σε ένα τουρνουά γκολφ τον Ιούλιο του 2006. Μετά από έναν σύντομο διάλογο, ο δισεκατομμυριούχος επισκέφθηκε το ξενοδοχείο όπου διέμενε η νεαρή και της ζήτησε το τηλέφωνό της. Όταν αργότερα της τηλεφώνησε για να την προσκαλέσει σε δείπνο, εκείνη δέχτηκε αμέσως. Ωστόσο, όταν έφτασε στη σουίτα του όπου είχαν δώσει ραντεβού την περίμενε μια δυσάρεστη έκπληξη: Ο Τραμπ όχι μόνο δεν είχε καμία πρόθεση να βγουν από το δωμάτιό του, αλλά φορούσε ακόμη το παντελόνι της πυτζάμας του.

Ξαφνιασμένη από την εμφάνιση του δισεκατομμυριούχου, η Stormy παραδέχεται στην συνέντευξη ότι εκνευρίστηκε και τον ειρωνεύτηκε: «Του είπα, “χα, το ξέρει ο Χιου Χέφνερ ότι έκλεψες τη ρόμπα του;” και εκείνος αμέσως μούτρωσε και προσπάθησε να αλλάξει θέμα».

Παρά την κακή αρχή της βραδιάς, το ζευγάρι απόλαυσε τελικά το δείπνο του μέσα στη σουίτα. Κάποια στιγμή μετά το φαγητό και ενώ η Stormy επέστρεφε από την τουαλέτα, αντίκρισε τον Τραμπ να κάθεται στο κρεβάτι. «Έλα εδώ» της είπε ο δισεκατομμυριούχος και εκείνη μπήκε στο νόημα, αφού τον πλησίασε και άρχισαν να φιλιούνται. 

Σύμφωνα με την πορνοστάρ το σεξ με τον Τραμπ ήταν σχετικά βαρετό, χωρίς τίποτα το αξιοσημείωτο. Παραδέχεται στη συνέντευξή της ότι οι δυο τους δεν χρησιμοποίησαν προφυλακτικό. «Δεν ήταν τίποτα τρελό. Κάναμε μόνο μια στάση, αυτό που θα περίμενε κανείς από έναν άνδρα της ηλικίας του».

Από τότε, όπως αποκαλύπτει η Stormy, ο Τραμπ την καλούσε συχνά στο τηλέφωνο, και είχαν βρεθεί αρκετές φορές. Πέραν της σαρκικής πλευράς της σχέσης τους ο Τραμπ της έλεγε ότι τη θαυμάζει και ότι διέθετε μια ενδιαφέρουσα προσωπικότητα αφού ήταν «όμορφη και έξυπνη όπως η κόρη του».

Μάλιστα της είχε «τάξει» και έναν ρόλο στην εκπομπή The Apprentice του NBC, υπόσχεση που τελικά δεν κράτησε. Το τελευταίο τηλεφώνημα που έλαβε από τον Τραμπ ήταν το 2010, καταλήγει η πορνοστάρ στη συνέντευξη.

Ο δικηγόρος του Αμερικανού προέδρου, Michael Cohen, που φέρεται να διαπραγματεύτηκε με την 38χρονη το ποσό που θα εξασφάλιζε τη σιωπή της, έχει επανειλημμένα αρνηθεί ότι συνέβη οτιδήποτε ανάμεσα στον Τραμπ και την Stormy. Στις 10 Ιανουαρίου μάλιστα έδωσε στη δημοσιότητα μια επιστολή, υπογεγραμμένη από την πορνοστάρ, που διαψεύδει ευθέως όσα ελέχθησαν στην παραπάνω συνέντευξη.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook