Πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την εκδήλωση στο κέντρο ΖΥΓΟΣ

Στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ροταριανού Ομίλου παρευρέθη σήμερα το βράδυ η Ντόρα Μπακογιάννη.

Η βουλευτής και πρώην υπουργός ήταν η κεντρική ομιλήτρια στην πανηγυρική συνεστίαση του ομίλου, στο κατάμεστο κέντρο διασκέδασης Ζυγός.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης βραβεύτηκαν για την προσφορά τους στο κοινωνικό σύνολο ο ομότιμος καθηγητής χειρουργικής και μεταμοσχεύσεων οργάνων της Ιατρικής σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών, Αλκιβιάδης Κωστάκης αλλά και ο πρόεδρος της Συνεταιριστικής Τράπεζας Χανίων Μιχάλης Μαρακάκης.

Η Ντόρα Μπακογιάννη σε μια σύντομη δήλωση που έκανε στους δημοσιογράφους είπε:

Είμαι πολύ συγκινημένη που είμαι πάλι στα Χανιά κάτι που είναι πολυσημαντικό για εμένα. Κατέβηκα με εντολή του Κυριάκου Μητσοτάκη, έχοντας πλέον αναλάβει την ευθύνη της Κρήτης, να ξεκινήσω από τα Χανιά, να καταγράψουμε τα θέματα, την ιεράρχηση των στόχων μας, και να έρθουμε όσο το δυνατόν πιο κοντά με όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους. Να εξηγήσουμε ποιο είναι το πρόγραμμα της Ν.Δ, τι προτείνουμε για την έξοδο από την κρίση, τι έχουμε καταθέσει στο τραπέζι και πόσο μεγάλες είναι οι διαφορές μας από την σημερινή Κυβέρνηση. Για εμένα η Κρήτη είναι πολύ σημαντική, είναι μέσα στην καρδιά μου. Αυτή είναι η πρώτη μου παρουσία μετά από πολύ καιρό, τελευταία μου επίσκεψη τότε που αποχαιρέτησα τον πατέρα μου.

Σε ερώτηση για ενδεχόμενη υποψηφιότητα του κ.Μαρκογιαννάκη με την Ν.Δ ξεκαθάρισε ότι “Στη Νέα Δημοκρατία δεν έχουμε αγκάθια. Έχουμε αγωνιζόμενους ανθρώπους που όλοι θέλουν να προσφέρουν, αυτός είναι ο στόχος μας, η απόλυτη πανστρατιά με νέους με παλιούς, με ψηλούς με κοντούς, με ανθρώπους που αντιλαμβάνονται ότι η Ελλάδα πρέπει να αλλάξει σελίδα.”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook