Υλοποιείται πρόταση Δήμου Οροπεδίου-Συλλόγου Γυναικών Οροπεδίου για την λειτουργία Φυσικοθεραπευτηρίου με την στήριξη της ΔΥΠΕ Κρήτης

Συνάντηση-σύσκεψη με τον Υποδιοικητή της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης (ΔΥΠΕ Κρήτης) Στέλιο Δημητρακόπουλο, πραγματοποίησε σήμερα Παρασκευή ο Δήμαρχος Οροπεδίου Λασιθίου Γιάννης Στεφανάκης με την συμμετοχή της διευθύντριας του Κέντρου Υγείας Οροπεδίου Λασιθίου Έφης Γουγουρέλα, και της Προέδρου του Συλλόγου Γυναικών Οροπεδίου Λασιθίου Πόπης Σκουλικάρη.

Στη συνάντηση στα γραφεία της ΔΥΠΕ στο Ηράκλειο, ο Δήμαρχος Γιάννης Στεφανάκης συζήτησε με τον Υποδιοικητή Στέλιο Δημητρακόπουλο την υλοποίηση πρότασης για την λειτουργία φυσικοθεραπευτηρίου στο Οροπέδιο Λασιθίου γεγονός που θα βελτιώσει την παρεχόμενη δημόσια υγεία, ειδικότερα στους ηλικιωμένους κατοίκους του Δήμου. 

Μάλιστα ο Δήμαρχος ανέφερε ότι ο Δήμος θα αναλάβει να καλύψει οικονομικά την πρόσληψη φυσικοθεραπευτή για την λειτουργία του φυσικοθεραπευτηρίου, ενώ η ΔΥΠΕ θα αναλάβει να το εξοπλίσει με τον προβλεπόμενο εξοπλισμό. Δήμος και ΔΥΠΕ Κρήτης στοχεύουν να λειτουργήσει το φυσικοθεραπευτήριο στο Οροπέδιο Λασιθίου εντός του πρώτου εξαμήνου του 2018 με δωρεάν παρεχόμενες υπηρεσίες στους κατοίκους. 

Την ικανοποίηση του για την εξέλιξη του αιτήματος εξέφρασε ο Δήμαρχος Γιάννης Στεφανάκης ο οποίος και ευχαρίστησε τον Υποδιοικητή κ. Δημητρακόπουλο και τα στελέχη της ΔΥΠΕ Κρήτης για την ανταπόκριση τους και την συνεργασία πάνω στην κοινή πρόταση του Δήμου-Κέντρου Υγείας και Συλλόγου γυναικών

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook