Μόλις κάθισε στη θέση του οδηγού, ένας άγνωστος που δεν πρόλαβε να διακρίνει πλησίασε από μπροστά το αυτοκίνητο, τον σημάδεψε με πιστόλι και πυροβόλησε μια φορά

Στόχος περίεργης επίθεσης από άγνωστο ένοπλο, χωρίς εμφανές κίνητρο, έγινε τη νύχτα της περασμένης Τρίτης στη Ρόδο ένας νεαρός κομμωτής, μόλις βγήκε από το κομμωτήριο όπου εργάζεται. Η επίθεση εκδηλώθηκε μόλις ο 27χρονος τελείωσε τη δουλειά του και κατευθύνθηκε προς το αυτοκίνητό του.

Μόλις κάθισε στη θέση του οδηγού, ένας άγνωστος που δεν πρόλαβε να διακρίνει πλησίασε από μπροστά το αυτοκίνητο, τον σημάδεψε με πιστόλι και πυροβόλησε μια φορά. Για καλή τύχη του νεαρού κομμωτή, η σφαίρα δεν τον πέτυχε, αλλά έκανε θρύψαλα το παρμπρίζ και σφηνώθηκε στο κάθισμα του συνοδηγού. Ωστόσο, ο δράστης δεν πυροβόλησε δεύτερη φορά, αλλά έσπευσε να εξαφανιστεί τρέχοντας. 

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας που έφτασαν στον τόπο της επίθεσης, συνέλεξαν από το κάθισμα την βολίδα των 9 χιλιοστών, διαπίστωσαν ότι είχε βληθεί από πιστόλι τύπου «Mακάροφ» και την έστειλαν στα Εγκληματολογικά εργαστήρια για να διαπιστωθεί αν το όπλο έχει χρησιμοποιηθεί και σε άλλη επίθεση. Ο 27χρονος Αλβανός δεν μπόρεσε να εξηγήσει ποιος κρύβεται πίσω από τη δολοφονική απόπειρα και υποστήριξε ότι δεν έχει εχθρούς, ούτε είχε δεχτεί απειλές.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook