Στο πλαίσιο της συμμετοχής στην έκθεση, πραγματοποιηθηκαν θεσμικές συναντήσεις με εκπροσώπους τουριστικών φορέων και τοπικών αρχών του Ελσίνκι

Ο Σύλλογος Επιχειρηματιών Δ.Πλατανιά «Ιάρδανος» – συμμετέχει σε συνεργασία με το Δήμο_Πλατανιά, με πολυμελή αποστολή, με επικεφαλή το Δήμαρχο Πλατανιά κ. Γιάννη Μαλανδράκη και με τη συμμετοχή του προέδρου της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής του Δήμου κ. Πέτρου Μαρινακη στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού, “ΜΑΤΚΑ Nordic Travel Fair”, η οποία πραγματοποιείται από τις 19–21/01/2018 στο Ελσίνκι της Φινλανδίας, στον εκθεσιακό χώρο Messukeskus, στο περίπτερο της Περιφέρειας Κρήτης, υπό την «ομπρέλα» του ΕΟΤ.

Στο πλαίσιο της συμμετοχής στην ως άνω έκθεση, πραγματοποιηθηκαν θεσμικές συναντήσεις με εκπροσώπους τουριστικών φορέων και τοπικών αρχών του Ελσίνκι και πιο συγκεκριμένα με την κα Anne Relander, Manager του Helsinki Marketing, αρμόδιου Οργανισμού για την τουριστική πολιτική του Δήμου Ελσίνκι καθώς και με τον εντεταλμένο Σύμβουλο Τουρισμού της Περιφέρειας Helsinki-Uusimaa, κ. Lauri Kuukasjärvi, Business Development Manager.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook