Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας είναι το μεγαλύτερο στην Κύπρο με περισσότερους από 11.000 χιλιάδες φοιτητές

Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, το μεγαλύτερο πανεπιστήμιο στην Κύπρο, με περισσότερους από 11,000 φοιτητές από 70 και πλέον χώρες του κόσμου, οι οποίοι συνυπάρχουν σε ένα καινοτόμο και πολυεπίπεδο πλαίσιο μάθησης, αποτελεί τον ιδανικό χώρο για να χτίσετε το μέλλον σας. 

Με έδρα τη Λευκωσία, την πρωτεύουσα της χώρας, και παρουσία σε άλλες 18 πόλεις σε όλο τον κόσμο, το UNIC, όπως είναι γνωστό, καθοδηγείται από την επιδίωξη της αριστείας στη διδασκαλία και τη μάθηση, την καινοτομία, την έρευνα, την τεχνολογία, και ένα συνεχώς εξελισσόμενο ακαδημαϊκό περιβάλλον.  

Ενδυναμώνουμε τους φοιτητές μας και τους προσφέρουμε την αυτοπεποίθηση και τη γνώση, ώστε να κάνουν τη διαφορά στον κόσμο του αύριο. 

Πολλά από τα τμήματα και προγράμματα σπουδών μας υπήρξαν τα πρώτα στο είδος τους στην Κύπρο. Με την πάροδο του χρόνου, πολλά προγράμματα όπως αυτά της Ιατρικής, των Διεθνών Σχέσεων, της Λογιστικής, της Νομικής και της Αρχιτεκτονικής, έχουν εξελιχθεί στα πλέον αναγνωρισμένα και αξιόπιστα στην Κύπρο και την ευρύτερη περιοχή. Σήμερα, τα νέα προγράμματα του UNIC επικεντρώνονται στην έρευνα αιχμής, καθιστώντας μας παγκόσμιους ηγέτες σε συγκεκριμένους τομείς, όπως στην περίπτωση του άκρως επιτυχημένου πρωτοποριακού προγράμματος στα Ψηφιακά Νομίσματα/Τεχνολογία Blockchain. 

Η διεθνοποίηση αποτελεί κλειδί της στρατηγικής του UNIC, και περιλαμβάνει συνεργασίες για προγράμματα σπουδών, κινητικότητα φοιτητών, και σημαντικές ευκαιρίες για τους απόφοιτους, τόσο στον ακαδημαϊκό χώρο όσο και στη βιομηχανία, προκειμένου να αξιοποιήσουν τις γνώσεις και τις ικανότητές τους εντός και εκτός συνόρων. Το πρώτο και μεγαλύτερο πρόγραμμα Ιατρικής στην Κύπρο δημιουργήθηκε σε συνεργασία με το St George’s, University of London. Σήμερα, η Ιατρική Σχολή προσελκύει περισσότερους από 500 φοιτητές από όλο τον κόσμο.  

Στην Ελλάδα, προσφέρουμε πολλά κοινά μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών, τα οποία είναι εξαιρετικά δημοφιλή, σε συνεργασία με κορυφαία ελληνικά πανεπιστήμια, όπως το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, το Πανεπιστήμιο Πατρών και το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο. Στόχος μας, είναι η διατήρηση, καθώς και η επιδίωξη επέκτασης της συνεργασίας μας με κορυφαία πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο, στον ακαδημαϊκό και ερευνητικό χώρο.

Όλα τα προπτυχιακά, μεταπτυχιακά και διδακτορικά προγράμματα του Πανεπιστημίου Λευκωσίας πιστοποιούνται από την Κυπριακή Δημοκρατία, έπειτα από ανεξάρτητη αξιολόγηση της Επιτροπή Αξιολόγησης Ιδιωτικών Πανεπιστημίων (ΕΑΙΠ).

Αυτό επιβεβαιώνει το κύρος και το επίπεδο των πτυχίων του Πανεπιστημίου τόσο στο εσωτερικό της χώρας όσο και στο εξωτερικό, και καταδεικνύει την ποιότητα και τις προδιαγραφές που τηρούνται από το πανεπιστήμιο. Η πιστοποίηση διασφαλίζει ότι τα πτυχία του Πανεπιστημίου Λευκωσίας παρέχουν τα ακόλουθα σημαντικά οφέλη:

Ισοτιμία και Αντιστοιχία

Οι διδακτορικοί, μεταπτυχιακοί και προπτυχιακοί τίτλοι του Πανεπιστημίου, είναι πλήρως αναγνωρισμένοι μέσα στο πλαίσιο της Συμφωνίας της Μπολόνια. Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας είναι μέλος της Ένωσης Ευρωπαϊκών Πανεπιστημίων (EUA), του Ευρωπαϊκού Ιδρύματος Διεύθυνσης Ποιότητας (EFQM), του Erasmus, και είναι ένα από τα λίγα πανεπιστήμια στην Ευρωπαϊκή Ένωση που έχει λάβει τόσο το σήμα “Παράρτημα Διπλώματος” (Diploma Supplement Label)  όσο και το σήμα  ECTS.

Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας έχει αναγνωρισθεί από τον Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π. ως ισότιμο και ομοταγές πανεπιστημιακό ίδρυμα με τα Ελληνικά Α.Ε.Ι. 

Για τους Έλληνες ενδιαφερόμενος για σπουδές εξ’ αποστάσεως προσφέρονται :

Προπτυχιακά εξ’ αποστάσεως

Πτυχίο στην Διδασκαλία Αγγλικής Γλώσσας

Πτυχίο στην Λογιστική

Πτυχίο στη Δημοτική Εκπαίδευση

Πτυχίο στη Προδημοτική Εκπαίδευση

Μεταπτυχιακά εξ αποστάσεως

Μεταπτυχιακό στην Εκπαίδευση Εκπαιδευτών Ενηλίκων και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης

Μεταπτυχιακό στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση (Ε.Α.Ε.) με πρακτική

Μεταπτυχιακό στις Επιστήμες Αγωγής

Μεταπτυχιακό MBA

Μεταπτυχιακό στη Δημόσια Διοίκηση

Μεταπτυχιακό στην Εκπαιδευτική Ψυχολογία

Μεταπτυχιακό στο Ευρωπαϊκό Δημόσιο Δίκαιο και Πολιτική• Μεταπτυχιακό στη Διδασκαλία της Ελληνικής ως Δεύτερης/Ξένης Γλώσσας

Μεταπτυχιακό στη Διδασκαλία της Αγγλικής ως Ξένης Γλώσσας

Μεταπτυχιακό στην Κοινωνική Εργασία

Μεταπτυχιακό στη Θεολογία

Μεταπτυχιακό στην Οικογενειακή Ιατρική

Μεταπτυχιακό στις Διεθνείς Σχέσεις και Ευρωπαϊκές Σπουδές

Μεταπτυχιακό στην Τραπεζική Λογιστική και Χρηματοοικονομική

Μεταπτυχιακό στο Δίκαιο της Οικονομίας και των Επιχειρήσεων

Μεταπτυχιακό στο Δίκαιο και Πολιτική στην Ευρωπαϊκή Ένωση

Μεταπτυχιακό πρόγραμμα στη Νομική : (α) στο Ευρωπαϊκό Δίκαιο Επιχειρήσεων, (β) Ανθρώπινα δικαιώματα και Δικαιοσύνη

Διδακτορικά εξ αποστάσεως

Διδακτορικά στις Επιστήμες Αγωγής

Διδακτορικό στη Δημόσια Διοίκηση

Διδακτορικό στη Ψυχολογία

Διδακτορικό στις Δημόσιες Σχέσεις

Διδακτορικό στην Διοίκηση Επιχειρήσεων

Διδακτορικό στη Κλινική Ψυχολογία

Διδακτορικό στα Μ.Μ.Ε. και Επικοινωνία

Διδακτορικό στην Επιστήμη της Πληροφορικής

Γενικός Αντιπρόσωπος Νομού Χανίων ΜΕΜΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ Πληροφορίες Κ. Χιωτάκη 8 και Α. Παπανδρέου 73100 Χανιά Τηλέφωνα 2821054002-3 | 6985594199 Email: nicosia.edu.gr@gmail.com www.nicosia.edu.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook