Επιμένει η οικογένεια της άτυχης μητέρας για δολοφονία 

Αιχμές για όσους μιλούν για αυτοκτονία της άτυχης Ειρήνης Λαγούδη αφήνει ο αδερφός του θύματος, ενώ η υπόθεση θανάτου της 44χρονης από την Κατοχή Αιτωλοκαρνανίας εξελίσσεται σε θρίλερ. 

«Ντροπή και αίσχος σε αυτούς που προσπαθούν να συγκαλύψουν τη στυγερή δολοφονία της Ειρήνης Λαγούδη και να την εμφανίσουν ως αυτοκτονία, παραπλανώντας την κοινή γνώμη. Δεν θα σταματήσουμε να αγωνιζόμαστε για να λάμψει η αλήθεια. Κάτι βρωμάει, κάτι μυρίζει εδώ», είπε μιλώντας στο Star ο Γιώργος Λαγούδης. 

Πάντως την ώρα που η οικογένειά της επιμένει ότι η Ειρήνη Λαγούδη δολοφονήθηκε και έχει ορίσει τεχνικούς συμβούλους για να το αποδείξει, ένα νέο στοιχείο δείχνει να ενισχύει το σενάριο της αυτοκτονίας. 

Σύμφωνα ρεπορτάζ που προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση του θανάτου της 44χρονης γυναίκας έχουν στη διάθεσή τους ένα βίντεο ντοκουμέντο. Στο βίντεο αυτό φαίνεται η Ειρήνη Λαγούδη την ημέρα που εξαφανίστηκε να περνάει από πρατήριο καυσίμων και να γεμίζει ένα μπιτόνι με εύφλεκτο υγρό.

Στη συνέχεια φεύγει από κει και η επόμενη καταγραφή σε κάμερα ασφαλείας δείχνει τη γυναίκα κοντά στη λίμνη Τριχωνίδα. Εκεί ήταν που εντοπίστηκε και την επόμενη μέρα νεκρή, στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου της, έχοντας δίπλα της το ίδιο μπιτόνι που γέμισε από το πρατήριο.

«Αν υποτεθεί ότι εθεάθη και είναι πραγματικό αυτό το βίντεο η εκδοχή θα ήταν το περιεχόμενο του μπιτονιού να περιέχει νερό. Η Ειρήνη έπαιρνε μπιτόνια με νερό και πήγαινε στο νεκροταφείο και έπλενε τον τάφο του συζύγου της», είπε ο νομικός σύμβουλος της οικογένειας, Βασίλης Ταουξής.

«To σύνηθες είναι ο αυτόχειρας να επιλέγει έναν ακαριαίο θάνατο, είτε δηλητήριο , είτε άλμα στο κενό και όχι έναν τέτοιο αργό και μαρτυρικό θάνατο, να καίγεται ζωντανή», πρόσθεσε ο ίδιος. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook