Μία ημέρα πριν από την ολοκλήρωση των μεταγραφών και ο ΟΦΗ προχώρησε σε ακόμη δύο κινήσεις για την ενίσχυση του ρόστερ του. 
Καταρχάς την Τρίτη έκλεισε και τυπικά το θέμα της απόκτησης του 31χρονου Βραζιλιάνου κεντρικού αμυντικού με βελγικό διαβατήριο Ντένις Σόουζα που υπέγραψε για δύο χρόνια στην κρητική ομάδα. 
Από την άλλη ο ΟΦΗ συμφώνησε και με τον 29χρονο αριστεροπόδαρο Ούγγρο διεθνή μέσο Μπόζινταρζ Μπόντορ που πριν λίγες ημέρες έμεινε ελεύθερος από την Ολλανδική Ρόντα στην οποία αγωνιζόταν τα τελευταία επτά χρόνια. 
Ο Μπόντορ που είναι κάτοχος βελγικού διαβατηρίου έχει αγωνιστεί για τέσσερα χρόνια και στην Γκέρμιναλ του Βελγίου ενώ πέρυσι με την Ρόντα στην πρώτη κατηγορία της Ολλανδίας είχε 26 συμμετοχές και 2 τέρματα. 
Ο Ούγγρος ποδοσφαιριστής που θα στείλει υπογεγραμμένο το διετές συμβόλαιο που θα υπογράψει με την κρητική ομάδα αναμένεται μέχρι αύριο στο Ηράκλειο και το Σάββατο θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση μπροστά στο κοινό του ΟΦΗ στο φιλικό που θα δώσει το συγκρότημα του Νίκου Αναστόπουλου στο «Γεντί Κουλέ» με αντίπαλο τον Εργοτέλη. 
Μετά από αυτές τις δύο προσθήκες ο ΟΦΗ θα κινηθεί για την απόκτηση ακόμη 3 με 4 ποδοσφαιριστών αναζητώντας δύο παίκτες για τις πτέρυγες της επίθεσης και δύο ποδοσφαιριστές που θα μπορούν παίξουν στην κορυφή της επίθεσης. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook