Σχετικά με τις δηλώσεις του Γραμματέα του Εθνικού Συμβουλίου του Πασόκ κ. Καρχιμάκη, με αφορμή το θέμα της οικονομικής ανάπτυξης, χθες στο Ηράκλειο, και που αφορούσαν στον Πρόεδρο της ΝΔ, κ. ΣΑΜΑΡΑ, από το Γραφείο Τύπου της ΝΟΔΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ανακοινώνονται τα εξής :

Eίναι, πλέον, γνωστό στους πάντες, και ομολογείται από πολιτικούς, αξιωματούχους και οικονομολόγους, Έλληνες και ξένους, ότι η πολιτική του μνημονίου και του μεσοπροθέσμου απέτυχε παταγωδώς!! AΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΒΟΥΛΙΑΖΟΜΕ.

Αποδείχθηκε ότι ο κ. Παπανδρέου και το ΠαΣοΚ, συνειδητά, ενώ μπορούσαν να το αποφύγουν, μας έβαλαν στην μέγγενη του καταστροφικού ΔΝΤ και υποθήκευσαν το μέλλον της Ελλάδος!!!

Το βιώνει σύμπασα η ελληνική κοινωνία, το πληρώνει με βαρύ τίμημα η ελληνική οικογένεια. Η υπερβολική και απαράδεκτη, σε περίοδο οικονομικής κρίσης, φορολογία, και ο τραγέλαφος με το ΦΠΑ, οδηγούν τη μεσαία τάξη στην αφάνεια, δημιουργούν εκατοντάδες επιχειρήσεις στο λουκέτο και οδηγούν χιλιάδες εργαζομένους στην ανεργία! Η πολιτική του μνημονίου καταλήγει να αναπαράγει φαύλο κύκλο ύφεσης, που ήδη είναι στο 5,5 %, ανεργία 16%, και συγχρόνως αυξάνει το δημόσιο χρέος και διατηρεί το έλλειμα στο ίδιο διψήφιο νούμερο με το έτος 2010, παρά τα πρωτοφανή, αντιλαϊκά, άδικα, σκληρά μέτρα της κυβέρνησης του Πασόκ!

Η κοινωνικά ανάλγητη, αλλά και αναποτελεσματική συνεχιζόμενη πολιτική του μνημονίου, δημιουργεί φτώχεια, οικονομική και κοινωνική εξαθλίωση και ύφεση στην οικονομία! Αποτελεί δε πρόκληση προς τον Κρητικό λαό, η συνεχιζόμενη κοροϊδία των στελεχών του Πασόκ για τα αναπτυξιακά έργα της Κρήτης όπως για το νέο Αεροδρόμιο στο Καστέλι, για τον ΒΟΑΚ, για το Μουσείο Ηρακλείου, το Μουσείο Μεσσαράς, το Φράγμα Αποσελέμη κ.λ.π από τα οποία άλλα, είτε δεν δημοπρατήθηκαν ακόμη είτε έχουν βαλτώσει λόγω της οικονομικής ασφυξίας που επιφέρει το μνημόνιο και η κυβερνητική ανικανότητα και η ανυπαρξία αναπτυξιακής πολιτικής, διαχρονικά, από την κυβέρνηση του Πασόκ.

Ο Αντ. Σαμαράς είναι ο μόνος πολιτικός στην Ελλάδα και την Ευρώπη που προέβλεψε, πριν 2 σχεδόν χρόνια, την αποτυχία του μνημονίου και, δυστυχώς για τη χώρα, δικαιώθηκε σε όλες τις οικονομικές εκτιμήσεις του. Τώρα το αντιλαμβάνονται και οι Ευρωπαίοι εταίροι και η πλειοψηφία των ΜΜΕ και εφημερίδων Ελλάδος και Ευρώπης!!

Η ΝΔ, με το ΖΑΠΕΙΟ 1 και 2, έχει πλήρες, σαφές και κοστολογημένο οικονομικό πρόγραμμα, σε διαφορετική κατεύθυνση από αυτό του αποτυχημένου μνημονίου της κυβέρνησης και της Τρόικας. Το οικονομικό πρόγραμμα της ΝΔ έχει στόχο την ανάπτυξη και την επανεκκίνηση της οικονομίας!!

Για περισσότερη κοινωνική δικαιοσύνη και οικονομική πρόοδο. Ο ΑΝΤ. ΣΑΜΑΡΑΣ και η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ είναι η μοναδική ελπίδα για το λαό και την Πατρίδα!! Η μόνη λύση είναι ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ!!!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook