Η Επιτροπή πρωταθλήματος της Δ΄ Εθνικής έκανε δεκτό το αίτημα του προέδρου της ΕΠΣ Ρεθύμνου Γιώργου Σταράκη για να γίνει η κλήρωση για τον όμιλο της Κρήτης στο νησί μας και όχι μαζί με τους υπόλοιπους ομίλους. 
Το αίτημα της ΕΠΣ Ρεθύμνου που ήταν και αίτημα και των 13 ομάδων του νησιού που συμμετέχουν στη Δ΄ Εθνική έγινε δεκτό αρκεί να καλυφθούν τα έξοδα μετακίνησης και διαμονής των εκπροσώπων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.
Η ακριβής ημερομηνία της κλήρωσης δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμη αλλά υπολογίζεται γύρω στα τέλη Οκτωβρίου. 
Ζητάνε ρύθμιση των χρεών η έκτακτη γενική συνέλευση 
Στο μεταξύ επιστολή προς την ΕΠΟ απέστειλαν οι πρόεδροι των τεσσάρων ποδοσφαιρικών Ενώσεων της Κρήτης για ρύθμιση των χρεών που έχουν προς την Πολιτεία . Σε περίπτωση που το αίτημα τους αυτό δεν γίνει δεκτό ζητούν από την ΕΠΟ την σύγκληση έκτακτης γενικής συνέλευσης για να συζητηθεί το συγκεκριμένο ζήτημα. 
Αναλυτικά η επιστολή προς την ΕΠΟ αναφέρει : 
Κύριε Πρόεδρε,
\”Με έκπληξη λάβαμε το υπ αρίθμ.25215/2011 της 24-8-2011 έγγραφό σας με θέμα «οφειλές σωματείων Δυνάμεων σας».
Κύριε Πρόεδρε,
Σε μια περίοδο όπου οι μισθοί και οι συντάξεις μειώνονται, οι άνεργοι αυξάνονται, οι επιχειρήσεις κλείνουν, η Πολιτεία δεν δίνει τις επιχορηγήσεις κλπ. είναι λάθος να διεκδικείτε με τόσο άκομψο τρόπο το χρεωστικό υπόλοιπο, ενώ βρήκατε και σωματεία των οποίων οι χρηματικές ποινές ήταν «παγωμένες» πολλά χρόνια.
Εάν δεν βρείτε τρόπο να γίνει η ρύθμιση των χρηματικών ποινών με δόσεις, ΖΗΤΑΜΕ ΤΗ ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ το ταχύτερο δυνατόν με μοναδικό θέμα να βρεθεί λύση στο «χρεωστικό υπόλοιπο» των σωματείων – μελών μας, αλλά και στο τεράστιο θέμα της μη καταβολής των επιχορηγήσεων των σωματείων». 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook