Το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε 46χρονη, εξετράπη της πορείας, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και  ανατράπηκε με αποτέλεσμα η ίδια να εγκλωβιστεί μέσα στα συντρίμμια του οχήματος

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 5 το απόγευμα στην νέα Εθνική Οδό  Χανίων – Κισσάμου στο ύψος του Ταυρωνίτη, με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό μιας 46χρονης γυναίκας.

Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα,  το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε η 46χρονη ενώ κινείτο με κατεύθυνση προς Χανιά και με χαμηλή ταχύτητα, άγνωστο πώς,  στο ύψος κάτω από τη γέφυρα του Ταυρωνίτη προσέκρουσε αριστερά στα προστατευτικά κιγκλιδώματα με αποτέλεσμα να εκτραπεί της πορείας του, να μπει στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και να ανατραπεί.

Ευτυχώς, εκείνη την ώρα και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας δεν κυκλοφορούσαν αυτοκινητα ενώ το όχημα της 46χρονης παρέμενε στη μέση του δρόμου, με την ίδια εγκλωβισμένη μέσα σε αυτό.

Επί τόπου έσπευσαν δύο οχήματα της πυροσβεστικής, αστυνομικοί της τροχαίας καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Η 46χρονη απεγκλωβίστηκε με τη βοήθεια των πυροσβεστών από  τα συντρίμια του αυτοκινήτου και με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ διεκομίσθη στο Νοσοκομείο Χανίων σε καλή κατάσταση καθώς φέρει ελαφριά τραύματα στα πόδια.

Τα αίτια του ατυχήματος ερευνά η τροχαία 

Δείτε τι δήλωσε ο πυροσβέστης Ιωάννης Ζαμπετάκης που συμμετείχε στην επιχείρηση απεγκλωβισμού της 46χρονης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook