Το Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από Τρίτη 29 Μαΐου έως και   Τετάρτη 6 Ιουνίου στη φιλόξενη  αίθουσα του  Θεατρικού  Σταθμού  Ηρακλείου. 

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Ηρακλείου ΄΄Νίκος Καζαντζάκης΄΄ , συνεχίζει  την παράδοση που  δημιούργησε και διοργανώνει   το 24ο Παιδικό Φεστιβάλ Θεατρικής Έκφρασης δίνοντας την  ευκαιρία σε  μαθητές, εκπαιδευτικούς και  στα σχολεία  τους  να βιώσουν την  εμπειρία  της  συμμετοχής και να ταξιδέψουν στην  χωρά του  ονείρου και  της  φαντασίας με  οδηγό  τους  την  ελπίδα για  ένα  καλύτερο  αύριο.

Το Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από Τρίτη 29 Μαΐου έως και Τετάρτη 6 Ιουνίου στη φιλόξενη  αίθουσα του  Θεατρικού  Σταθμού  Ηρακλείου.

Οι συνάδελφοι εμψυχωτές που επιθυμούν να συμμετέχουν καλούνται να γνωστοποιήσουν την πρόθεσή  τους, επικοινωνώντας με τα γραφεία του Συλλόγου μας  (Έβανς 83-85 , Στοά Μουρτζή  2ος όροφος , Τηλ/ Fax : 2810-284190 ), ή με τον Πρόεδρο κ  Μπελαδάκη Μανώλη στο τηλ 6974750597 και  να  αποστέλλουν την δήλωση  συμμετοχής  τους και  την  φωτογραφία  της  Θεατρικής  Ομάδας στις  Γραφικές  τέχνες  Πατεράκης  τηλ 2810227933 (υπόψιν κα Πέλας ) και στο Email printpat@otenet.gr  H δήλωση θα πρέπει να συνοδεύεται από:

1. Την ονομασία του σχολείου και της τάξης  που θα συμμετέχει
2. Τον τίτλο του έργου κι ένα μικρό σχετικό επεξηγηματικό κείμενο
3. Ονόματα εμψυχωτών , συντελεστών, μαθητών
4. Διάρκεια έργου (όχι πάνω από 45 λεπτά)
5. Φωτογραφία της θεατρικής ομάδος

Καταληκτική  ημερομηνία  συμμετοχής  2  Μαρτίου.

Διαγωνισμός αφίσας Φεστιβάλ

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Ηρακλείου ΄΄Νίκος Καζαντζάκης΄΄ καλεί τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές τους  να λάβουν μέρος στον διαγωνισμό για την αφίσα και το κάρτποσταλ του  Φεστιβάλ τα οποία διανέμονται σε όλα τα σχολεία του Νομού Ηρακλείου. Η επιλογή θα γίνει από ειδική επιτροπή. Όσοι συμμετέχουν  θα πάρουν έπαινο συμμετοχής και τα έργα τους θα εκτεθούν στο Φουαγιέ του Θεατρικού Σταθμού κατά την διάρκεια του Φεστιβάλ. Τα έργα θα σταλθούν σκαναρισμένα στο email του Συλλόγου e-mail: dhmotiko@otenet.gr.  

Το έργο που θα επιλεγεί  θα βραβευτεί με  ειδικό έπαινο.

Καταληκτική  ημερομηνία  συμμετοχής  2  Μαρτίου.

Είναι  γνωστό  ότι, το Φεστιβάλ λειτουργεί ως άσκηση συμμετοχής και συνέκφρασης για την οποία, όλοι οι μετέχοντες αξίζουν ίσα, και βραβεύονται με σχετικό έπαινο.

 Ακόμη, η βραδιά συμμετοχής του σχολείου σας θα αποτελέσει αφορμή για τιμητική εκδήλωση βράβευσης του συγκεκριμένου σχολείου

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook